Oktober måneds hudpleje fix i Beautyspace boksen

Stærkt hår med Kerastase Densifique kur og maske

Stærkt hår med Kerastase Densifique kur og maske

Jeg døjer med at mit hår er lidt porøst, tyndt og tørt, så væbnet med en rabatkode på 10% hos Nicehair, ville jeg give mig i kast med at købe Kerastase shampoo og kur, da jeg ved af tidligere erfaring, at deres hårprodukter faktisk er temmelig effektive. Jeg er jo egentlig ret grøn i min tankegang, men har altså ikke rigtig kunnet finde en hårserie som har kunnet give mig pænt hår uden alt det frizz der følger med, når jeg bevæger mig ud i f.eks. finregn eller tåge, hvor selv mine største anstrengelser ikke bærer frugt. Hårolie får mit fine hår til at klaske fuldstændig sammen, så det kan heller ikke hjælpe. Og jeg kan altså bare bedst lide at have hår, der gør sig lidt pænt på arbejdet. Jeg har et meget fint og tyndt hår, og denne hårserie lover også en forbedring af hårstråene med mere volumen, så jeg tænkte det skulle have en chance.

Er du ny kunde hos Nicehair kan du også få fingre i en rabatkode på 10% – det tilbud får du direkte når du går på hjemmesiden.

Jeg har netop fået Kerastase shampoo og maske hjem i serien Densifique, og jeg prøver at skrive lidt mere udførligt om oplevelsen.

Selve shampooen er dejlig at arbejde med, den skummer ikke for meget og så dufter den dejligt uden at være for overdøvende. Håret er blødt og rart at have med at gøre bagefter, og derefter anvendes hårmasken. Der er 500 ml i flasken som har pumpe, så den kommer til at række langt da den er ret drøj i brug.

Hvis du kigger med idag, Singles Day, er der oveni købet Fri Fragt – det er da værd at tage med.

Prisen for 500 ml er 179,- og du kan købe shampooen hos Nicehair

 

Kerastase Densifique Masque Densite 200 ml

Hårmasken har hyaluronsyre og stemoxydine, som er med til at styrke og fugte håret. Efter vask putter jeg meget lidt på fingerspidserne, for jeg synes den er ret drøj, og masserer det godt ind i hårspidserne. Håret ved hovedbunden er ikke så nødvendigt ved mig, da det er spidserne og volumen der har brug for noget kærlighed.

Det er en forholdsvis dyr maske, den koster 259,-, men da jeg synes den virkelig rækker langt, giver jeg den en chance. Du kan købe hårmasken hos Nicehair

Nu har jeg så været i gang med denne serie en 3 ugers tid, og jeg må virkelig sige, at jeg i den grad kan mærke effekten og mit hår er virkelig lækkert i teksturen. Blødt, men også med masser af volumen til mit ellers tynde hår.

Indrømmet, Kerastase er en temmelig dyr hårserie, men jeg synes også man får rigtig god kvalitet for pengene. De har også en serie der hedder Discipline, som er helt forrygende hvis du har problemer med uregerligt hår, der er svært at style. Man får simpelthen det skønneste bløde hår, der virkelig er let at sætte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oktober måneds hudpleje fix i Beautyspace boksen