Stærkt hår med Kerastase Densifique kur og maske

Lange øjenvipper med Revitalash Advanced vippeserum

Lange øjenvipper med Revitalash Advanced vippeserum

I starten af oktober var jeg så heldig at få lov at teste et udloddet sæt vippeserum og vipperens fra Revitalash i samarbejde med One Black Car og Beautyspace.

Jeg har nu afprøvet Revitalash Eyelash Conditioner (reklame) fra før efterårsferien til nu, starten af januar. Jeg har brugt begge dele religiøst hver dag.

Jeg synes klart jeg kan se en forskel på både længde og tykkelse af mine vipper, og jeg har tålt produktet rigtig fint, og har ellers normalt lidt sarte øjne, der let løber i vand.

Hver aften har jeg afrenset min mascara med produktet Revitalash Micellar Wash Lash Wash(reklame), som jeg har sprayet på et par fugtige vatrondeller, som jeg i ca. 30 sekunder har presset på vipperne. Derefter har jeg fint kunnet fjerne min mascara uden problemer. Når jeg så har renset al min mascara af, har jeg efterfølgende påført produktet Revitalash Advanced Eyelash conditioner(reklame), i en tynd streg langs øjenvippekanten. Det har været meget let at anvende,  og synes du, at du gerne vil prøve dig frem for at få længere vipper, er det et produkt jeg virkelig kan anbefale. Mine vipper er virkelig blevet flotte og lange, jeg døjer normalt lidt med længden på mine vipper. De er fint mørke, men ser jo også flotte ud når der kommer lidt mere længde på.

Jeg har bl.a. fundet produktet hos Billig Parfume, som har det til 675,- og så følger der endda en lille Eyebrow Conditioner 1,5 ml med.

 

 

 

 

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner 3,5 ml

Før – beklager knap så køn makeup

Efter 2 måneders brug 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stærkt hår med Kerastase Densifique kur og maske