Ole Henriksen - Jeg tester produkter fra Truth serien

Bioeffect – Islandsk Hudpleje med foryngende effekt

Bioeffect – Islandsk Hudpleje med foryngende effekt

Jeg købte Beautyboksen fra Beautyspace i november, og i den var der en toilettaske med 3 produkter fra Bioeffect som jeg vi skrive et lille indlæg om.

Bioeffect laver hudpleje der er lavet på plantebaseret EGF fra byg. EGF står for Epidermal Growth Factor og er en af de mest betydningsfulde vækstfaktorer for huden, som booster collagen og elastin produktionen, for en synligt mere opstrammet og yngre udseende hud.

Bioeffect Micellar Cleansing Water

Eller makeup fjerner med et mere dansk ord. Men jeg synes micellar water kan noget specielt og mere. For når man afrenser makeup med den, danner der sig en form for hudbeskyttende barriere, der gør at huden føles både ren, men samtidig ikke affugtet som jeg synes visse sæber og renselotions godt kan give fornemmelsen af.  Den er jeg glad for at bruge med den frotte vaskeklud der følger med kittet, så er huden forberedt til næste step i aftenrutinen.

Bioeffect EGF Essence

Andet step i renserutinen er med EGF Essence, som er en forberedende toner/skintonic, som er lige til at putte på en vatrondel og så rense huden. Den fugter godt og efterlader huden blød og dejlig, og klar til sidste step inden natten står for døren. Jeg kan bedst lide at bruge Bioessence om aftenen, da serien har bedst af at blive brugt uden andre former for natcremer, o.l. Det giver for mig det bedste resultat.

Bioeffect EGF Serum

Her har vi så kronen i juvelen, den sagnomspundne serum, der kan glatte lidt på de folder som vi alle får her i løbet af livet. Rynker er ikke det kønneste ord, jeg synes personligt folder lyder lidt mindre barskt. Den prissvindende anti-age serum fra Island er med til at øge hudens tykkelse, mindsker dermed rynker og giver ansigtet gløden tilbage. Den smører jeg på i et tyndt lag på hele ansigtet når jeg er færdig med at afrense huden, gerne lige med en smule Jurlique Rosewater balancing mist, som lige fugter huden og gør produktet nemmere at smøre på, samtidig med det gør brugen lidt drøjere.

Konklusion

Bioeffect er en lækker, men også ret dyr serie. Så jeg slår som regel til når der er et godt kit på tilbud, synes ret tit Beautyspace boksene har et godt tilbud, hvor et eller flere af produkterne indgår. Men de holder også hvad de lover, der er synlig forbedring af hudstrukturen, og der bliver glattet lidt op.

Hør Dr. Bjørn fortælle lidt mere om Bioeffect og EGF i denne video.

Liebe Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ole Henriksen - Jeg tester produkter fra Truth serien