Shampoo Soap Bar - anmeldelse

Niacinamid – ikke bare pjat, men supereffektivt

Niacinamid – ikke bare pjat, men supereffektivt

Ja selvom det måske kan synes lidt som yesterdays news, synes jeg nu lige jeg vil skrive lidt om mine erfaringer med Niacinamid, eller B3 vitamin som den også kaldes. For der er hjælp at hente ved en lang række hudproblemer.

Jeg har prøvet den ved et par tidligere lejligheder, og det er mit Go-To produkt nummer 1, da jeg har lidt bøvl med pigmenteringen fra mine yngre år (solskader), og lidt forstørrede porer, mest på næsen, som er knap så klædeligt. Men med en niacinamid kur er der hjælp at hente. Og oven i det hele, er produktet jo til at købe for penge, en flaske fra The Ordinary til omkring 1 måneds forbrug koster 59,-, og det er jo rørende billigt for et produkt der er så effektivt.

Jeg bruger altid The Ordinarys Niacinamid 10% (vælger altid 10%) + 1% Zinc (reklame). Niacinamid har den virkning på min hud, at produktionen af talg bremses, så huden synes mindre fedtet og skinnende. Efter kort tids brug mindsker den også porestørrelsen betragteligt, jeg har tendens til store porer, især på næsen. Regulationen af sebum gør, at der går længere tid inden næsen skal pudres og tendensen til at huden skinner i T-zonen bliver væsentligt mindre.

Sidst men ikke mindst, går den aktivt ind og bleger øllebrødspletterne (pigmentering) som jeg har på siderne af min hals. Det er fra mine unge år, hvor jeg altid lige tog et pift parfume på halsen, uden at følge op med en god SPF creme eller spray, så solen virkede nærmest som en lup der gav mig lidt solskader på siden af halsen. Ikke noget alvorligt, men blot lidt mørkere pigment der får farven til at se lidt uens ud.

The Ordinary kan du bl.a. købe hos House of Stars (reklame) i Danmark

The Ordinary kan faktisk noget med deres hudpleje, jeg har prøvet flere produktet der har haft en rigtig god effekt på min hud, men denne er nok den jeg vil fremhæve mest, da der er meget synlige resultater.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shampoo Soap Bar - anmeldelse