Niacinamid - ikke bare pjat, men supereffektivt

Tarte Makeup – Sommer Makeup kit

Jeg er ret stor fan af Tartes produkter, både makeup og hudpleje, og de havde tilbud på dette skønne kit, med masser af full-size produkter. Nu er det snart sommerferie, så er det rart med lidt nye produkter i beautyboksen. Man kunne selv blande de produkter man ville have, 7 ting, og med fullsize produkter er der en del at spare.

Tarte Sommer Makeup Kit

Tarte Sommer Makeup Kit

Kittet jeg har sammensat består af følgende produkter:

Ansigt

Face tape™ foundation – Light Neutral 22 N (lys til medium hud
Det er første gang jeg skal prøve Tartes Foundation, og jeg håber, at jeg både har held med farven (22 N) som jeg ikke er helt sikker på, men dette er til en lys til medium hudtone, og med neutral undertone.

Facetape Foundation

Facetape Foundation 22N

Normal køber jeg Fenty Beautys Pro Filt’r i farven 300, som også er til samme hudfarve tone, men da dette sommerkit kom til så lav en pris (500,- for alle tingene i fullsize) slog jeg til.

Hvis du er i tvivl om din hudtone, kan du finde hjælp i Tartes lille video herunder:

Blush

Amazonian clay 12-hour blush

Jeg har allerede denne blush i en mere peachfarvet version (Quirky), som jeg fik i gave da jeg købte fra Tarte første gang. Den er lige et nummer for farvet til mig, så da jeg skulle sammensætte mit kit, blev det med en mere nude pink farve, som jeg tror passer bedre til min hudfarve. Den hedder Paaarty (nude pink)

Paarty Blush

Paarty Blush

Øjenskygge

Rainforest of the Sea™ seaglass eyeshadow – 

Jeg har grønne øjne så farver der tangerer det lille og mauve, passer rigtig godt til min øjenfarve. Nu er jeg spændt på at se om den er helt mørkvinrød, eller om den er nogenlunde diskret. På billedet må jeg sige, den ser rigtig fin ud. Så glæder mig til at prøve den af.

Rainforest of The Sea Seaglass Eyeshadow Una Noche

Rainforest of The Sea Seaglass Eyeshadow Una Noche

Mascara

Maneater™ mascara

Jeg har prøvet Maneater mascara i en miniudgave, og det er egentlig en ret god mascara. Jeg er sjovt nok ikke så imponeret af deres øvrige mascara, synes de tørrer lidt hurtigt ud, og produkterne er faktisk i en prisklasser der tangerer diverse luksusbrands. Så måtte de også godt holde lidt længere. Men mit håb er, at denne kan klare jobbet, ellers må jeg tilbage til Lancones Definicils mascara, som jeg synes gør lige nøjagtig det jeg gerne vil have min mascara til, lange øjenvipper, gerne curlet lidt af børsten. Som jeg kan se på videoen, ser børsten ud til at være god til mine vipper.

Tilbehør

Paddle to perfection foundation brush

Tarte har denne virkelig fine foundation silicone brush, der gør det virkelig let at lægge sin foundation. Jeg bruger altid en smule fugt fra en mist jeg sprayer over børsten, så er den ikke så tør at bruge og gør også produktet du bruger, mere drøjt. Jeg plejer normal at bruge en sponge eller klørfem til at påføre foundation med,

Taske

Flamingo sequin bag

Det her er jo bare en rigtig sød paillet taske til at have produkterne i, det mangler man næsten altid op til sommerferien, hvor de gamle kosmetikpunge efterhånden er ved at være godt gnattede med mascara og kohl blyanter.

Den er der desværre ikke noget billede af 🙂

Læbeprodukt

Tarteist™ quick dry matte lip paint – in rosé

Jeg har i årevis sværget til Max Factors Lipfinity i farven Cool. Den passer rigtig godt til mig, og hos Tarte har jeg valgt farven Rose, da der var ved at være godt udsolgt på farverne. Nu håber jeg ikke den er alt for Nude/lys, så ser jeg lidt udvasket ud, men de rosa og pink farver klæder min hudtone/farve.

Tarteist Quick Dry Matte Lip Paint Rose

Tarteist Quick Dry Matte Lip Paint Rose

rosé (rosy nude)

Det var alt for denne gang – håber du kan blive inspireret af min anmeldelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Niacinamid - ikke bare pjat, men supereffektivt