Tarte Makeup - Sommer Makeup kit

Tester Oktober boksen fra Beautyspace

Som altid er boksene fra Beautyspace fyldt med lækre hudplejeprodukter og denne gang er ingen undtagelse. Denne boks indeholder alt hvad der skal til for at give glød til en lidt halvtrist oktober farve i ansigtet. Jeg har tilladt mig at låne billedet fra mailen, da den repræsenterer alle produkterne, og bogen Seriøst Bedre Hud (reklame) har jeg allerede travet igennem flere gange. Skynd dig at få den købt, der er virkelig mange gode råd til hvordan du kan få en skønnere hud i en fart. Læs mere under billedet for en anmeldelse af de enkelte produkter – jeg vender også tilbage til dette opslag når jeg har testet på egen hud et stykke tid:

Beautyspace boksen oktober

Beautyspace boksens indhold oktober

Karmameju Deep Peeling PHA Mask

(reklame – her fra Nicehair som sælger den til 299,- tryk på link på billede)

Da jeg fik pakken ind af døren, tænkte jeg, at jeg ville prøve at teste masken med det samme. Produktet kom i en fin æske, hvor der også var en muslinklud og en spatel. Jeg syntes spatelen var lidt svær at bruge, da masken faktisk er lidt tyndtflydende. Men jeg tog bare lidt produkt på, og fordelte det i hænderne, og så fordelte jeg det i ansigtet. På pakken stod der, at man anbefalede at have produktet på i en 10 minutters tid, og der gik heller ikke lang tid for det begyndte at prikke lidt. Det her er en maske jeg nok ikke vil anbefale til folk der har problemer med sensitiv hud mv. Jeg havde den på i ca. 15 minutter, og jeg har en rimelig robust hud der kan klare det meste. Men da det havde virket, vaskede jeg det af med den medfølgende klud, og så afslutter jeg med et af mine favorit Ole Henriksen produkter der kan tæmme pigmentering, Ole Henriksen Transform Glow Oh Dark Spot Toner (reklame). Det er en skintonic som jeg bruger hver aften for at få has på den pigmentering jeg har på halsen, som kommer fra lidt for ivrig soldyrkning som ung, og som kan bekæmpes i de mørke måneder. Masken er en mælkesyremaske, og mit ansigt fik en fin pink kulør igen efter rens. Jeg lider lidt af store porer på næsen, og resultat bagefter var flot.

Jorgobe Hydrating Glow Serum 30 ml

(Reklame – her fra Nicehair som sælger den til 298,- tryk på link på billede)

 

Efter min skintonic var tørret, fordelte jeg lidt produkt fra pipetten, og selvom der står serum, er det jo en form for ansigtsolie, der er spækket med essentielle fedtsyrer, stærke antioxidanter og vitaminer. Den bringer mig tilbage til et af mine yndlingsprodukter henover efterår/vinter, nemlig Pais Rosehip Oil. Og den indeholder da også hybenkerneolie, samt avocadoolie som fremmer hudens dannelse af collagen, og sandeltræ som giver opstrammende virkning. Jeg ved at olier igennem den kolde tid, er det der kan redde selv den tørreste hud fra at blive irriteret over vinteren, så denne olie/serum har jeg store forventninger til. Som altid med olieprodukter, er den en lidt svag duft af skov (det skyldes nok sandeltræet), Men ikke mere end det er til at holde ud. Forventer du duftfri, er dette ikke et produkt for dig.

Jorgobe Niacinamid serum

(Reklame – 178,- for 50 ml hos Nicehair – tryk på link på billede)
I pakken fra Beautyspace er der dog en 20 ml version, prisen for denne er 50 ml.

Niacinamid, eller for mit vedkommende hudens guld. For jeg har virkelig haft bøvl med pigmenteringen, fordi jeg ikke har brugt SPF på mine kinder og hals da jeg var ung, og solede mig i timevis uden creme. Men jeg har lært niacinamid at kende igennem Anette som bestyrer Beautyspace. For det er noget nær et vidunderprodukt til min hud, det giver den flotteste hud på kort tid, fader hudtonen ud så den bliver mere ensartet, og giver mindre porer. Jeg bruger egentlig vanligvis The Ordinarys Niacinamid (reklame), den tager jeg på hver morgen efter rens og dagcreme, og den løser store problemer til en utrolig lav pris. Nu prøver jeg Jorgobes version, som er knap så tyndtflydene, mere som en serum, der lige skal have et par tørreminutter, og så er der klar til dagcreme.

Jorgobe White Tea Balancing Cream 50 ml

(Reklame – set hos Nicehair til 168,- tryk på link på billede)

Så er det tid til at få dagcremen på.  Allerede da jeg læser hvid te og lakridsrod, tænker jeg, at der er en creme der kan styre min uensartede hudtone, og te er kendt for beskyttelse mod for tidlig ældning. Mit største hudproblem er, at jeg har en tendens til ret hurtigt at få en skinnende T-zone. Nu er den kun brugt et par dage, men jeg håber at kunne tøjle dette problem med cremen, og da jeg også bruger serum, plejer jeg at nøjes med creme på kinder og hals, og undgår lidt T-zonen med creme. Nu prøver jeg, og tilføjer lidt mere om mine erfaringer senere i projektet. Den er jo prisvindende i den helt store stil, så mon ikke det bliver et produkt jeg bliver glad for at prøve. Når den er absorberet, bruger jeg min yndlingsfoundation fra Fenty Beauty, den kan bl.a findes hos Sephora, Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation 

Jeg bruger farven 200 som er en mat neutral farve.

Med i pakken var også en overraskelse, Paulas Choice 2% BHA Liquid Exfoliant 30 ml (læs mere). En acetylsalicylsyre tonic, som kan rette op på stor porer, fedtet hud og fjerne det lidt grå slør sommerens solbadning kan give.

Verso Super 10 ml Facial Serum (læs mere) – serum med retinol 8 som er et stabilt A-vitamin kompleks, som jeg har prøvet før, og den er eminent til at skubbe til kollagen fornyelsen. Giver gode resultater ved regelmæssig brug.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tarte Makeup - Sommer Makeup kit