Vippeserum fra X-Lash - tester produktet

Ny hudpleje morgenrutine – 8 gode vinter produkter

Ny hudpleje morgenrutine – 8 gode vinter produkter

Jeg har igen skiftet lidt ud i min hudpleje rutine her i vinter halvåret. Der er nogle gengangere, og et par dejlige nyheder imellem. Læs mere under billedet.

Morgenrutine hudpleje vinter

Morgenrutine hudpleje vinter

De kommer listet i den rækkefølge som jeg bruger dem.

Jurlique Radiant Skin Foaming Cleanser

Dette produkt, var med i min Beautyspace boks, og jeg var solgt fra første øjeblik. Denne velduftende, dejligt cremede rens fra Jurlique både renser nænsomt, men er også helt fantastisk til min tendens til at komme til at skinne lidt i T-zonen op af dagen. Det sker ganske enkelt ikke med denne bløde rens. Så den starter jeg med at rense ansigtet med, og bruger en vaskeklud til lige at eksfoliere og rense huden grundigt. Tilmed dufter den helt utrolig dejligt af roser, og det kan jeg ikke få nok af. Jurlique er et australsk hudpleje brand, der er botanisk baseret hudpleje, der har et stort udvalg af økologiske produkter, og som udover at have været med i mange år, også virkelig kan deres kram når det kommer til skønne hudpleje produkter.

Jeg har set produktet hos Signatura (reklame), som sælger den lige nu til 157,-

Karmameju Renew ansigtsbørste

Når lige huden er tørret efter rens, tager jeg en tur med Karmamejus Renew Ansigtsbørste (reklame). Jeg tager et par minutter hvor jeg lige fører børsten rundt i hele ansigtet, så jeg opnår en fin glød. På sigt giver denne tørbørstning rigtig gode resultater, huden bliver meget flot af behandlingen. Jeg tager også lige en tur ned af halsen og på brystkassen.

Børsten var også med i min pakke fra Beautyspace, men jeg har fundet den i løssalg til 254,- på Ren Velværeshop (reklame)

Du kan se hvordan du bruger den på nedenstående Youtube Video fra Karmameju.


Fenty Beauty Fat Water (Skintonic’ish)

Efter grundig rens og børstning, påfører jeg min nye Skintonic/serum fra Fenty Skin, Fat Water hedder den. Det er en blanding af skintonic og serum, og i toppen sidder der et låg der fungerer med et lille drej, og derefter kan man trykke en passende mængde ud i håndfladen. Så fordeler jeg det blot i ansigtet, og lader det tørre. Produktet er tyktflydende og påføres nemt på ansigtet.

Det har den egenskab, at det over tid skulle være med til at mindske mørke områder/pigmentpletter, kontrollerer olieproduktionen i huden, strammer porerne og gør huden afbalanceret og klar til serum og hudpleje. Den dufter svagt af kirsebær, ikke overvældende, men lidt. Jeg er overbevist og meget glad for den. Den ligger lidt i den dyre ende, men er også drøj i brug da produktet er tyktflydende. Den indeholder niacinamid som er rigtig god for min hud, og troldnød som har en opstrammende effekt på porer. Ydermere er den vegansk.

Den har jeg købt hos Sephora til 210,- (ikke sponseret reklame)

Fenty Fatwater

Fenty Fatwater

The Ordinary Caffeine Solution (øjenomgivelser)

Jeg kan godt mærke jeg bliver ældre, for der er begyndt komme lidt mørke rande og poser under øjnene. Derfor tænkte jeg, at det kunne være en idé at prøve The Ordinarys Caffeine Solution (reklame), som skulle kunne hjælpe med at bedre dette. Oven i købet er produktet jo rørende billigt, kun 59,-. Den er set hos House of Stars (reklame). Den indeholder koffein som er med til at mindske poser og mørke rande. Der kommer en tyndt lag på under øjnene, før jeg kommer mine sera på. Lad den virke et minut eller to.

The Ordinary Caffeine Solution (Reklame)

The Ordinary Niacinamid

Igen er produktet fundet hos House of Stars (reklame). Dette er produktet, som jeg bare ikke kan leve uden. Det minimerer mine pigmentpletter (solskader fra ungdommen). Så strammer det endvidere porerne op, så huden ser fin og glat ud, når der til sidst kommer foundation på. Igen må jeg sige, dette produkt gør simpelthen huden så flot, og her overdriver jeg ikke. Den strammer, glatter og ensarter hudfarven med overbevisende resultat.

The Ordinary Niacinamid er set hos House of Stars (reklame) til den overkommelige pris, 59,- såmænd.

Tarte Maracuja Oil

I vintermånederne kan jeg ikke undvære en smule ansigtsolie. Tarte Maracuja Oil (ikke sponseret reklame), den er med maracuja frø, som fremmer en fast, lysere hud. Den fungerer samtidig som en primer for makeup, da den ikke er så fed som andre ansigtsolier. Den virker når du bruger den fast hver dag, jeg tager at par dråber af denne, lidt Truth serum og så lidt Niacinamid, og påfører det på ansigtet. Den eneste lille ting jeg ikke bryder mig så meget om ved olien, er duften. Den har en lidt kras duft, men når jeg samtidig bruger Truth serum, skjuler duften sig lidt i den dejlige appelsinduft.

Men den er rigtig dejlig at bruge, jeg har købt den store størrelse som koster 379,- Den lidt mindre travelsize som faktisk også holder længe, da produktet er drøjt i brug, koster 139,- Jeg har i 2. omgang, købt den store, da den giver så gode resultater, så den er en favorit. Normalt er Tarte jo kendt for deres makeup, men her har de en klar vinder i deres olie. Jeg bruger den faktisk hele året, da den ikke fedter og giver et fantastisk makeup underlag.

Tarte Maracuja Oil

Tarte Maracuja Oil

Ole Henriksen Lets Get Luminous Kit

Min hud er generelt bare rigtig glad for den orange Truth serie fra Ole Henriksen. Dette kit består af Truth Serum, C-Rush Brightening Gel Créme og Banana Bright Eye Créme. Produkterne kan købes enkeltvis, men jeg køber altid dette kit når jeg kan få fingrene i det. Det er en god pris for alle 3 produkter, og jeg har tidligere anmeldt produkterne hvis du vil læse mere om dem enkeltvis, læs Ole Henriksen – Jeg tester produkter fra Truth serien

En æske med alle 3 produkter, har jeg fundet hos Signatura til 475,- (reklame)

Ole Henriksen Lets Get Luminous Kit

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vippeserum fra X-Lash - tester produktet