Anmeldelse af Beautyspace Marts boks

Anmeldelse – Juni måneds boks fra Beautyspace

Anmeldelse – Juni måneds boks fra Beautyspace

Er du abonnent på Beautyspace nyhedsbrevet, kommer der som bekendt første tirsdag hver måned en skøn boks, som er sammensat med de fineste produkter. Juni måneds boks er velsammensat med dejlige cremer fra Rudolph Care, opstrammende serum fra Bioeffect, øjenserum fra deCure, skøn aftenthe fra Pukka og rens fra pHformula.

Samlet værdi for hele pakken er faktisk 1569,- og du får pakken uden bog for 450,-, og 650,- med den fremragende bog, Seriøst Bedre Hud (reklame). Læs mere på Beautyspace

Du kan læse om produkterne enkeltvis, eller du kan købe boksen eller bog hos Beautyspace (hvis den ikke er udsolgt 🙂

Juni Boksen Beautyspace

Juni Boksen Beautyspace (billede venligst lånt herfra)

Produkterne i boksen beskrevet enkeltvis:


Specialstørrelse ansigtscreme fra Rudolph Care, Acai Anti-stress Facial Cream, 20 ml, 249 kr. (for denne størrelse)

Jeg har fundet 50 ml normalstørrelse på tilbud til 369,- hos Skinsense (reklame)

Jeg er personligt vild med denne ansigtscreme. Den er dejlig fri for kemikalier, og den virker rigtig godt som makeup underlag for mig, også på varme dage. Der er sheasmør i, som er god for mine lidt tørre kinder, og da jeg altid bruger en serum før hudcremen, vælger jeg ikke at smøre for tykt et lag på T-zonen. Aloe Vera har også altid været et hit hos mig, det fugter huden godt, og holder ro og balance gennem dagen.

Den kan også fint bruges som natcreme, men jeg bruger i øjeblikket Filorgas NCEF Night Mask, (reklame) som strammer om natten og giver fugt i form af hyaluronsyre, og giver mig en fyldig og flot hud i dagtimerne. Filorga masken bruger jeg kun periodevis når jeg har brug for ekstra fugt og lidt udglatning af linjerne. Her fungerer den perfekt.

 


Fuld størrelse solfaktorcreme fra Rudolph Care, Sun Body Lotion SPF 15, 150 ml, 185 kr.

Der var en fuld størrelse af solcremen med i pakken, og hvis du kun ønsker at købe den, kan den netop nu findes på tilbud til 132,- hos Skinsense (reklame)

Når jeg bruger solcreme, er faktor 15 fint til mig, jeg sørger så bare for at smøre mig lidt oftere. Skulle jeg rejse sydpå, ville jeg nok i stedet vælge en lidt højere faktor, men i DK er det fint med mig.

Selve cremen, har en dejlig duft af sommer, og er rig på naturlige ingredienser som havtorn, kamille og agurk. Når jeg skal vælge solprodukter der er økologiske, vil jeg gerne undgå, at de fedter, klistrer eller danner det klassiske hvide lag på huden – 3x no-go for mig. Denne er jeg glad for at bruge, da konsistensen er letflydende og med en diskret duft.

 


Specialstørrelse ansigtsserum fra Bioeffect, EGF Serum, 5 ml. (1/3 af fuld str.) , værdi 365 kr.

Jeg har fundet Bioeffect EGF serum hos Skinsense (reklame) til 950,- for 15 ml (fuld størrelse)

Indrømmet, den ligger i den dyre ende af hudplejen. Men den kan også det den skal og jeg bruger den mest som en kur, når huden virkelig har brug for at blive strammet op.
Den indeholder det celle aktiverende protein, EGF (udvundet af byg), og når jeg har brugt den i en måneds tid med min gua-sha eller “nålerulle”, så er der en tydelig effekt at se. Lidt et vidunderprodukt, som man skal prøve for at blive overbevist. Den hjælper huden med at booste collagen produktionen, og forynger hudens udseende på fineste vis. Der findes så meget hudpleje, der ikke helt holder hvad det lover, men her er der en helt sikker synlig effekt. Køb den på tilbud, eller hold øje med boksene fra Beautyspace, hvor den ofte er med i en lidt mindre størrelse som her, 5 ml, og den er meget drøj i brug. 1-2 dråber er rigeligt til mig. Vær desuden obs. på, kun at anvende produktet som det eneste, undtagelsesvis lidt frugtsyrer. Det er et lidt stand-alone produkt, som virker bedst solo og som i øvrigt er rigeligt.


Fuld størrelse ansigtsmaske fra Bioeffect, Imprinting Hydrogel Mask, 125 kr.

Fundet hos Skinsense (reklame) til en pris på 115,- for en enkelt.

Det er første gang jeg har prøvet denne maske. Den er specielt udviklet til at kunne booste effekten af EGF serum, da den kun indeholder ingredienser der samarbejder med produktet. EGF serum vil helst arbejde alene, så lad være med at mikse din hudpleje når du bruger dette kostbare produkt. Så maske først, serum bagefter. Det foregår hos mig altid om aftenen eller i weekenden, det er lidt tidskrævende.


Fuld størrelse øjenserum fra DeCure, Multi-Boost Eye Serum, 15 ml., 550 kr.

Jeg har været i gang med at bruge dette produkt i en 4 dage nu, og der skal nok lidt længere tid til, før jeg kan se den maksimale effekt.

Jeg kan se de forhandler DeCure hos House of Stars

Det er en dejlig letflydende serum til øjenomgivelserne, der skulle kunne peppe lidt trætte øjenomgivelser op. Den indeholder så eksotiske ting som superantioxidanten Superoxide Dismutase, koffein, aminosyrer, kobberpeptider og hyaluronsyre.

Koffein har jeg god erfaring med fra The Ordinarys Caffeine Solution (reklame) som er et fremragende produkt med få ingredienser til en virkelig lav pris (50,-) , så den tillader jeg mig lige at slå et slag for. Jeg håber DeCure kan være lige så effektiv til de tendenser jeg har til poser, når jeg kommer lidt for sent i seng zzz.


Rejsestørrelse ansigtsrens fra pHformula, E.X.F.O Cleanse, 20 ml., værdi 55 kr.

Jeg har spottet produktet hos Stay Beautiful til 341,- for 200 ml

PH Formula plejer jeg mest at støde på hos professionelle behandlere, og denne lille ansigtsvask/maske bruger jeg til at rense min hud med om aftenen. Den fjerner nemt make-up og sved med en god eksfolierende vaskeklud vredet op i lunkent vand. Ønsker du en mere peelende effekt, kan man lade produktet sidde på en 10-15 min. 1-2 gange om ugen, hvor den går ind og giver huden en mild peeling. Den indeholder mælkesyre, Rooibos ekstrakt, Vitamin B5 (som forbedrer huden elasticitet), Urea (holder huden velhydreret) og Papain enzym (som fjerner døde hudceller).

Du får i øvrigt 10% rabat hos Stay Beautiful i øjeblikket, benyt nedestående link.


Fuld størrelse økologisk te fra Pukka, Night time, 40 kr.

Set hos Helsebixen (reklame) til 38,- for en pakke.

Jeg elsker at tage en god kop the inden jeg skal sove, og denne er uden koffein, som laver lidt for meget ballade når jeg skal sove. Denne virker beroligende, afslappende og får sindet lidt ned i gear. Den indeholder havreblomster, lavendel og limeblomster som smager rigtig dejligt. Der er også lidt lakridsrod, som giver en god smag. Dejligt med en god the i pakken, det runder lige hele hudplejeritualet af på en god måde.

XOXO/Mette


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Beautyspace Marts boks