Anmeldelse - Juni måneds boks fra Beautyspace

Tester Ole Henriksen Cold Plunge serie

Tester Ole Henriksen Cold Plunge serie

Cold Plunge serie Ole Henriksen

Cold Plunge serie Ole Henriksen

For nylig, besluttede jeg mig for at teste 2 af de nye produkter fra Ole Henriksens Cold Plunge serie, da jeg af og til døjer med forstørrede porer i sommervarmen.

Ole Henriksen Cold Plunge Pore Mask 90 ml

Jeg har kigget på den længe, og tænkt, gad vide om det er noget for min voksne hud. Men da porerne i T-zonen har det med at blive større med alderen, kunne der ikke ske noget ved at give det et forsøg.

Den lover at rense og formindske størrelsen af porer øjeblikkeligt, med en kølende, menthol agtig fornemmelse. Den er inspireret af den skandinaviske sauna tradition, hvor du først varmer huden op, og bagefter køler den hurtigt ned som et dyk ned i en skovsø. Den kølende maske detoxer, kontrollerer sebum/overflade olien på huden,  og reducerer porernes størrelse.

Den banebrydende formel udnytter kraften fra antioxidant-rige alpevækster, der har vænnet sig til at trives i den ekstreme kulde. Så den beroliger, matterer og forfiner porerne. Jeg tilføjer bare koldt vand, og den turkise maske bliver til et luksuriøst skum, der fjerner olie og urenheder. Masken indeholder AHA og BHA, og giver en virkelig en dramatisk forbedring af huden. Huden genvinder balancen, og olier genfugter og du får den magiske Ole Glow®

  • Formindsker porerne
  • Renser i dybden
  • Har en matterende effekt i op til 8 timer

Jeg elsker Oles produkter, og må tilslutte mig begejstringen for masken, som fungerer upåklageligt og giver mig en smuk, ren hud. Man ligner Shrek i de 20 minutter man har den på, så jeg bruger den ofte i weekenden, når jeg har god tid 🙂

Her set hos Nicehair (reklamelink) til 325,-

 

Ole Henriksen Balance Cold Plunge Pore Remedy Moisturizer 50 ml

Denne ansigtscreme er formuleret til at give en forfriskende og fugtende fornemmelse til fedtet eller kombineret hud. Den lette konsistens giver mig øjeblikkeligt fugt, og minimerer udseendet af mine porer. Den er let og dejlig at bruge som dagcreme, og i sommervarmen er den behageligt kølende og forfriskende at have på.

Den friske duft af mint og kølende fornemmelse kommer fra mentol, som forfrisker både huden og sanserne. Den indeholder (beta hydroxy acid aka salicylsyre) og LHA (lipohydroxy syre), den der detoxer og minimerer porernes størrelse, plus den dejlige effekt, at den dæmper sebum produktion, altså mindre glans i huden. Som et plus, udglatter den ujævn hud og fine linjer, rynker.

Jeg har haft den på hver dag i en uges tid, og min hud er fin og frisk hele dagen, og bliver knapt så blank at se på. Porerne er klart mindsket i størrelse, så alt i alt en dejlig sommercreme.

Jeg har set den hos Nicehair (reklamelink) til 470,- for 50 ml

Jeg bruger normalt produkter fra Truth serien som du kan læse mere om her, men er ret godt tilfreds med den grønne serie, især om sommeren.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse - Juni måneds boks fra Beautyspace