Caroline Herrera Good Girl og Ariana Grande Cloud - nye i min samling

Keto Bulletproof Coffee – my way

Keto Bulletproof Coffee – my way

Jeg har siden d. 01.07.20 været dedikeret Keto fan. Jeg har tidligere prøvet næsten alt for at komme de genstridige kilo til livs, og nu er de første 16 kg smidt på (striks) Keto. Det er et helt nyt liv, og en af de ting der holder mig kørende, fra der hvor jeg ville have fået morgenmad til frokost, nogle gange senere, er den famøse Bulletproof coffee. Hos Keto tilhængere er det en gudedrik, hos de fedtforskrækkede kræver den lidt overvindelse, da den er med 30 g smør og MCT Olie. Men det virker, og jeg taber mig hele tiden, nu hvor jeg har levet med denne livsstil i over et halvt år.

Jeg var en dag i Normal i Skanderborg, og fandt der en lille krukke med instantkaffe, fra det mærke der hedder Beanies. Den er af varianten Double Chocolate, så det er altså kaffe tilsat smag. For at lave den lækreste kop Bulletproof tilsætter jeg følgende i et blenderglas (obs. var forsigtig, det er ikke alle glas der kan tåle den varme væske).

Beanies kaffevarianter
Beanies kaffevarianter

Følg nedenstående opskrift til en dejlig stor kop kaffe med langtidsmæthed.

Bulletproof Coffee – My Way
2 dl kogende vand
2 tsk. Beanies instant kaffe, fås i mange lækre smagsvarianter, jeg har købt min hos Coffee Beans Online (ikke sponseret reklame)
1 spsk. MCT Olie fra Bodystore (ikke sponseret reklame)
30 g økologisk smør
evt. et par sødetabletter, det er smag og behag.

Du kan lave en tilsvarende version med kakao, her tilsætter jeg bare 2 spsk., gerne fairtrade og økologisk. Du kan med fordel toppe denne version med et lille tryk flødeskum – mums.

Så giver jeg det en tur i blenderen når smørret lige er smeltet lidt, så får det en dejlig cremet konsistens. Er du meget sulten, kan du evt. tilsætte et æg og blende det med, den mætter lidt mere og smager faktisk ret godt.

Når drikken er færdig kan den hældes op i en fin kop eller termokop, men vær varsom når du tager låget af, det er varmt, og kan sprutte lidt hvis du åbner låget for hurtigt. Brug evt. et viskestykke når du drejer låget af blender flasken. Du kan se min termokop som jeg har fundet hos Homeshop.dk (reklame) Den kan bruges til både the, kaffe og kakao, og koster kun 79,- og er superanvendelig på farten.

Broil King Kaffekop To Go

Jeg har en Quooker  vandhane (reklame), installeret i mit nye hus, genialt, altid kogende vand ved hånden. Den bruger jeg virkelig meget til både instant kaffe, the, nudler og til grøntsager, farvel elkedel. Det er sådan en type vandhane, nærmest uundværlige i min dagligdag:

Jeg bruger min Sage blender – The Boss (Købt hos Kitchen One – reklame), den kan det hele, både koldt og varmt, og så er den meget kraftig.  Den er også god til Dalgona kaffe om sommeren. Det er virkelig en kraftkarl der bare har power – anbefales til både kolde og varme drikke. 1699,- er en slat, men den er alle pengene værd. Kig efter tilbud, man kan også købe ekstra beholdere.

Sage Blender – The Boss

Så er det bare med at komme i gang – elsker at have min Bulletproof med på farten, jeg er især glad for de mange velsmagende kaffevarianter fra Beanies, det giver lidt skift i smagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Caroline Herrera Good Girl og Ariana Grande Cloud - nye i min samling