Tester Oktober boksen fra Beautyspace

Dansk Design på abonnement fra Designsquare

For nylig har jeg besluttet mig for at prøve pakkerne fra Designsquare (reklame) som er design produkter fra f.eks. danske designs som Kähler, Lyngby Glas, Bojesen mv. For 2 måneder siden fik jeg min første boks, og her d. 02.10.2020 ruller den næste boks ind af døren. Det er altid spændende at få en pakke med overraskelser, og denne gang står indholdet i efterårets tegn. En boks med 3-4 produkter koster 199,- den første gang, og næste gang er prisen 379,- Men det er gode kvalitetsprodukter fra danske designere, så jeg synes det er en lille hemmelig treat jeg forkæler mig selv med hver 2. måned.

Designsquare Oktober

Designsquare Oktober

Denne måneds boks står i efterårets tegn og mens vi trækker indenfor her i oktober, kan man jo tænde et fyrfadslys og sætte det ind i lyshuset i mini størrelse fra Kähler, der kaster det smukkeste lys ud gennem vinduer og døre, og spreder hygge på selv de mørkeste aftener.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kähler Urbania Lighthouse Byhus, som jeg fandt i løssalg hos Coolshop (reklame) til 199,-


Der medfulgte også de fineste små ophæng, som var vinterinspirerede fra Juna, dem kan du se på det store billede. Perfekt til lige at sætte på f.eks. en troldegren, her som snefug.

Her set til 29,95 hos Skift Selv (reklame)


 

I kassen var også et Scala opbevaringsglas designet af Maria Berntsen for Holmegaard. Perfekt til at have stående på køkkenbordet med sukker, eller bare som pynt. Det er vældig flot.

Jeg fandt det i løssalg hos Coop (reklame) til 99,-


En varm kop kaffe eller te kan nydes i de elegante hvide Rhombe krus fra Lyngby Porcelæn. Måske med en hjemmebagt småkage eller et stykke lækkert chokolade, som lidt ekstra forkælelse til jer,  her er de set hos Classic Room (reklame) i løssalg til 169,- stk. De er så flotte. P.s. de er med hank.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tester Oktober boksen fra Beautyspace