6. december i Matas Magnifica Julekalender - Razspa

Anmeldelse julevinkassen fra Wine Guys

Så er der ikke længe til jul, hvor vi skal fylde os med god mad, og til et dejligt måltid hører et godt glas vin. Wine Guys (reklame) har en ualmindelig dejlig julevinkasse med 2 flasker hvidvin, 2 flasker rødvin, 1 champagne og 1 portvin for 800,-

Det er rigtig god kvalitetsvin og herunder får du en detaljeret beskrivelse af produkterne der er med i kassen. Som ny kunde kan du tilmed få 10% rabat på dit første køb, ved at bruge koden FØRSTEKØB

Obs. Dette gælder kun produkter der ikke er på tilbud. Men ønsker du nu at købe vinene enkeltvis, kan du se en anmeldelse af de 4 vine herunder.

Hele pakken koster som sagt 800,- for 6 flasker vin i rigtig god kvalitet, du sparer 266,- Du kan købe kassen hos Wine Guys (reklame)

Julevin Kassen

Julevin Kassen


Hvidvinen – Rijks Private Cellar Chenin Blanc Årgang-2017 (normalpris pr. flaske er 149,- reklame)

Jeg kan godt lide at få et godt glas hvidvin året rundt, og denne er en dejlig kraftig hvidvin med skøn duft af melon og æbler. For mig står den fremragende alene hvis du gerne vil nyde et godt glas vin. Den er lavet på chenin druen, som måske ikke er så kendt, men som ikke desto mindre smager rigtig dejligt. Den er af og til brugt i mousserende vin fra Loire området. Denne kommer fra Sydafrika, og det er en blød og frisk chenin blanc med en god kraft og fedme. Rigtig god vin der absolut ikke skuffer. Jeg er stor fan af en dejlig frisk tør hvidvin, og denne smager skønt af æbler og melon.


Rødvinen – Rijks Pinotage Syrah (normalpris pr. flaske 189,- reklame)

Til jul, kan vi alle bruge lidt fritid på at lægge fødderne lidt op og hygge os med familien. Særligt med et dejligt glas rødvin i hånden, i familiens skød. Rijsk vin er dejlig både til maden, men kan også sagtens nydes alene.

Dette er den ideelle julevin. Den er fyldig, kraftig og med nok syre til at klare den fede julemad. Udvalgt til årets julevin af DinVinGuide. De er fremstillet på et fantastisk blend med hovedvægt på Pinotage (67%) og resten Syrah. Skøn vin der der leder tanker hen på de bedste Rhone vine, bare til en helt anden pris. Den har en skøn smag af mørk chokolade og bær i smagen med et hint af lavendel i duften. Den går fantastisk godt sammen med den lidt fede and, syrah er en drue som har noget pondus, og lækre noter af bær og mørk chokolade.


Champagnen – Monmarthe Secret de Famille Premier Cru Champagne (normalpris pr. flaske 245,- reklame)

Skønne champagner kan jeg ikke sige nej til. Det er helt klart min favoritdrik, elsker boblerne og den tit knastørre smag. Lidt a la hvidvinen som nævnt ovenfor. Denne kommer fra det lille Champagnehus fra Ludes ved Reims, som drives i dag af 6. generation i familien Monmarthe. De dyrker selv deres druer, som de har tilladelse til at give klassifikationen Premier Cru. Det er en skøn Champagne med flotte bobler og en fin aroma af havtorn og fersken, samt en lille flig af honning og kirsebærblommer.

Vi har tit været en tur i Disneyland med vores børn, og der kører vi gennem champagnedistriktet i Frankrig, som er en utrolig smuk rute gennem Frankrigs bølgende landskaber.  Vi overnatter altid undervejs i Reims, som er en flot, lidt større fransk by på ruten, en små 100 km fra Disneyland. Champagnen er en blanding af Pinot Noir 40%, Meunier 40% og Chardonnay 20%. I glasset ser du de tynde bobler stige så smukt til vejrs.

Den kan anvendes til både en cocktail/aperitif, et bryllup, en fest, eller som her et lille glas juleaften sammen med dem du har kær.

 

 

Portvinen – Kopke 10 Years (145,- pr. flaske reklame)  

Sidst men ikke mindst kommer vi til portvinen. Portvin har virkelig fået sig en revival over de senere år, og det er jo en dejlig drik til en god kop kaffe eller en dessert. På mit julebord er den altid fremme ved ris a ‘la manden, og senere også til en lille en til kaffen. En god portvin er ikke at foragte, jeg har endda været en tur i Portugal, hvor jeg har set hvordan de laver portvin. Dette er en tawny, hvilket med et engelsk ord betyder brunlig eller gulbrun, det hentyder til farven den får når den lagres over længere tid. Denne er endda så fin, at den har aldersangivelse på.


Kære læser – vi ses inden jul igen, håber julehyggen er reddet med denne skønne vinpakke til dig og din familie @liebemette xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6. december i Matas Magnifica Julekalender - Razspa