3. december i Matas Magnifica Julekalender - Abercrombie and Fitch

4. december i Matas Magnifica Julekalender – Tromborg Neglelak

Dagens låge i Matas Magnifica julekalender, bød på en rigtig fin neglelak fra Tromborg i full size, i farven #5 Kvin (reklame). Normalpriser for lakken er 179,95. Den kommer i assorterede farver, jeg er virkelig glad for min i kalenderen idag, er vild med det lidt mere afdæmpede. Min er en nude, over i i det svagt koralrøde.  En farve der passer mig rigtig fint. På nedenstående foto er vist farven Nau (reklame) Så hvis du er til det sprælske røde, er den jo superflot her til jul. De flotte lakker fra Tromborg fås i 13 fine farver, så der er noget for enhver smag. Det er en basecoat, neglelak og topcoat i et. Har lige taget den på neglene, og den lægger sig fint.

Sjovt faktum: Lakkerne har fået navn fra nummer 1 til 13 på Esperanto (Esperanto er et kunstsprog, hvis formål var, at have et sprog der gjorde mennesker med forskellige modersmål  i stand til at kommunikere med hinanden) Sjov detalje, hvor tallet 13 står for genfødsel og fornyelse. En rigtig Tromborg detalje – elsker det.

Tromborg Neglelak

Tromborg Neglelak Nau – billede venligst lånt af Matas

Tromborg Kvin

Tromborg Neglelak Kvin – billede venligst lånt af Matas

Vi ses imorgen til nummer 5 – @liebemette – xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3. december i Matas Magnifica Julekalender - Abercrombie and Fitch