24. december Matas Magnifica Julekalender – YSL Touche Eclat

Her er mine top julegaver

Sikke dog en dejlig juleaften, og ikke mindst fordi man får noget man virkelig har ønsket sig. Familien på besøg til dejlig gåsesteg og en skøn flæskesteg fra Løgismose der var i saltlage fra Netto, den smagte virkelig godt. Vi havde købt en skøn rødvin en Rijks Pinotage på Syrah druer (reklame), den var perfekt til maden. Dertil bagefter selvfølgelig den klassiske ris a’ la mande, dertil et dejligt glas portvin Kopke 10 years – reklame.


Parfums de Marly – Delina Exclusif Eau de Parfum Spray (Magasin – reklame)

Mine 2 elskede drenge, har virkelig købt en vild gave til mig i år. Det er Parfums de Marly Delina, Eau de Parfum (købt hos Magasin til 1800,- reklame) Ja du så rigtigt på prisen. Den er hamrende dyr, til gengæld er det også noget af en oplevelse for næsen. Den dufter helt fantastisk og er sammensat af følgende noter:

Top: Bergamot, Litchi, Pære, Grapefrugt
Hjerte: Pæon, Damask rose, Vetiver Haiti, Røgelse.
Base: Vanilje, Musk, Mosduft

Det er på mange måder, en helt vanvittig duft. Den er så dejlig feminin, og jeg tog lidt af duften på i går da vi havde fået gaver, og den dufter stadig. Den er så skøn, prøv at dufte den næste gang du skal i Magasin, det er en nicheparfume der vil noget, hvis du gerne vil skille dig lidt ud fra mængden, superfeminin til dig der er kvinde med stort K. Selve flakonen indikerer næsten duften inden i.

Har du lyst til at læse lidt mere, kan du kigge forbi Parfums de Marly, et spændende niche brand.

 


Angels Have Wings hårplejesæt med Angel Wash shampoo, rinse og tørshampoo

(Nicehair 486,- for 3 produkter – indlæg indeholder reklamelinks)

Jeg har et lidt tyndt lyst, skandinavisk hår, som det er lidt halvsvært at finde gode hårplejeprodukter til. Men Kevin Murphys serie med Angel Wash (shampoo), Angel Rinse (balsam) og Do-over (volumen/pulverspray) kan klare garnet (reklamelinks). Jeg kan nemlig godt lidt at have helt glat hår uden frizz, og det kan jeg få med denne serie. Du kan købe produkterne enkeltvis, eller sættet der hedder Angels Have Wings (reklame) hvor alle 3 produkter er i pakken, det var den jeg fik i julegave i går. Det er en af de lidt dyrere hårserier, men til gengæld kan den også sit kram. Jeg får virkelig flot hår når jeg bruger den, silkeblødt og med en dejlig duft, der ikke er for overvældende.


Vero Moda Jakke Uppsala lang jakke 314,- hos Magasin (reklame)

Jeg har i et stykke tid haft et godt øje til en meget lang jakke (pufferjakke) fra Vero Moda i den model der hedder Uppsala (set hos Magasin lige nu på tilbud til 314,- Reklamelink).

Jeg elsker at gå tur med min lille sorte mops, og jeg småfryser altid om benene, så jeg har ønsket mig denne jakke i julegave, den går helt ned til midt på skinnebenet. Så hvis du er en frossenpind som mig, er den virkelig behagelig at have på. Virkelig en vindergave i år. Jeg kommer dejlig varm hjem fra hver eneste gåtur med min lille vovse. Den er superbehagelig at have på.


Håber, at I derude kære læsere også har fået noget af det I ønsker jer i julegave. Glædelig Jul @Liebemette XOXO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24. december Matas Magnifica Julekalender – YSL Touche Eclat