22. december Matas Magnifica Julekalender – LANCÔME Rénergie Maske

23. december Matas Magnifica Julekalender – Tromborg Lipgloss

I dag er det faktisk min bryllupsdag Jeg valgte skørt nok, at blive gift dagen før jul, men det var også fordi min ældste søn blev født d. 3. december, og så ville min mand og jeg gerne have papir på hinanden.

Nå men nu til dagens låge d. 23. december, det er en smuk lipgloss fra Tromborg (er du vild med den, kan den købes i Matas for 179,- Reklame) Min er i farven Nude, som er en pæn neutral farve, lige til at have med i håndtasken, når læberne bliver for tørre her i vintermånederne.  Den fine gloss fås i et væld af farver, og i julekalenderen har der været flere forskellige farver, kan jeg se. Når jeg ikke er på job, går jeg tit med en neutral lipgloss, det holder læberne dejligt bløde, sommer og vinter. Læs mere om produktet under billedet.


Tromborg Lip Gloss

Tromborg Lip Gloss – billede venligst lånt hos Matas


Det er en skøn og holdbar gloss, der giver dig fugt og skinnende friske, flotte læber. Den holder længe og klistrer ikke. Brug fingrene eller brush. Nude er en neutral og afdæmpet nuance, der giver dig et rigtig fint shine til læberne.

Det var ordene for i dag – vi ses igen i morgen til den sidste låge d. 24. december @liebemette xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

22. december Matas Magnifica Julekalender – LANCÔME Rénergie Maske