10. december i Matas Magnifica Julekalender – Rudolph Acai Facial cream

11. december Matas Magnifica Julekalender – Tromborg Bodylotion og Mascara

Jeg har allerede stiftet bekendtskab med Tromborg tidligere i julekanderen bag låge nr. 4, hvor der gemte sig en fin neglelak Tromborg Nail Polish.

I dag d. 11. december, er det deres skønne Aroma Therapy Body Lotion som du kan købe til 459,95 hos Matas (reklame) Det er en prøvestørrelse på 50 ml, og normalprisen for den er 150,- Det er en skøn bodylotion efter badet, og den indeholder rigeligt med aromaterapeutiske dufte, som verbena, orange, rosentræ, vanilje og patchouli. Tromborg er kendt for deres skønne dufte, og til der dig hælder til den mere naturlige side, er Tromborg et godt valg. Jeg prøvede den efter badet her til morgen, og den er virkelig fløjsblød og flødeskumsagtig at smøre på. Virkelig skøn duft.

Bag lågen gemte der sig også en Tromborg Mascara, som koster 189,95 hos Matas (reklame) Det er en volumizing mascara, som giver vipperne længde og fylde, og er ideel at have med i makeup tasken hvis du skal ud at rejse eller familiebesøg i julen.

Tromborg Aroma Therapy Bbodylotion

Tromborg Aroma Therapy Bodylotion – billede venligst udlånt af Matas

Jeg har altid været stor fan af Balance Me fra England (reklame), som jeg også forhandlede i min webshop og synes stemningen fra Tromborgs dufte og indhold er lige så skøn at bruge. En eksklusiv dansk serie med rigtig gode produkter. Marianne Tromborg ved hvad hun taler om, og du kan se hele serien hos Matas (reklame)


Det var ordene i dag, vi ses i morgen d. 12.12.2021 – Julehilsen fra @liebemette XOXO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10. december i Matas Magnifica Julekalender – Rudolph Acai Facial cream