4 lækre beautyprodukter fra Magasin

Matas Ecooking Beauty Brand Boks

Matas har sendt en Beauty brand boks ud i dag, med 8 gode Ecooking produkter (reklame) Der er hele 8 gode produkter fra deres skønne økologiske serie. Det er en limited edition, så du skal nok skynde dig hvis du skal nå at have et eksemplar. Hvis du ikke har set det, er der faktisk en gave med i købet hvis du handler Ecooking for mere end 300,-  (det ligner en full-size rensegel) Den koster 349,- og indeholder produkter til en værdi af 1255,- og flere af produkterne er i full-size – de er mærket med *.

Indlægget indeholder reklamelinks til Matas 🙂

Matas Beauty Brand Boks Ecooking

Matas Beauty Brand Boks Ecooking

I kassen finder du:

Ecooking C-Vitamin Serum (10 ml) – reklamelink

Denne fremragende serum er jeg selv ved at teste, da den var med Beautyboksen fra Beautyspace. Jeg tænker allerede her efter 4 dages brug, at jeg kan mærke at min hud er blevet glattere, og porerne er ved at være mindre. En rigtig forårsrengøring af huden. Min hud er rimelig robust, så jeg bruger den faktisk om dagen under min hudpleje. Men husk endelig at komme solfaktor på toppen.

Ecooking Dagcreme (50 ml)* – reklamelink

Denne dagcreme er jeg glad for er kommet i en parfumefri udgave. For jeg er faktisk ikke så vild med duften af Ecookings produkter (sorry) Men effekten fejler ikke noget, det er en dejlig dagcreme, som kan bruges af de fleste hudtyper. Så er den 100% vegansk, som der er rigtig mange der sætter stor pris på. Fugtgivende og plejende dagcreme, der reducerer fine linjer og forebygger alderstegn. Den indeholder Hyadisine, som bevarer fugten i huden. Dagcremen styrker samtidigt kollagen og elastin i huden. Det er en af Ecookings bestsellere.

Ecooking Eye Makeup Fjerner (125 ml)* – reklamelink

Den har jeg ikke selv været heldig at prøve, men den fjerner dagens make-up mildt med en vatrondel. De fleste af indholdsstofferne er enten økologiske eller naturlige, og det er dejligt når det skal så tæt på øjnene, også de sarte (som dem jeg har fået, gemt bag briller)

Ecooking Mini Mascara 3 mlBørste nr. 1 – Curling and Volume – reklamelink

Denne mascara bruger jeg faktisk selv i øjeblikket. Jeg har sarte øjne, og de har begået et lille mesterværk med denne mascara. Det er supersmart, at man kan købe forskellige børster til standard mascaraen, i denne boks er der børsten Curling and Volume no. 1. Mascaraen fås også vandfast, så ingen pandaøjne i løbet af dagen 🙂 Jeg selv bruger den børste der hedder Mascara Brush 004 XXL volume – den giver flotte vipper.

I boksen fra Beautyspace var også den nye Ecooking Growth Lash Serum, den er jeg netop begyndt at bruge, og er spændt på resultatet.

Ecooking Lip Gloss (nr. 06 Coral)* – reklamelink

Flot, flot farve her i foråret. Lidt over i det orange, er den flot til alle forårets pæne pastelfarver, der er en del lilla, orange og gul i modebilledet, her vil den passe perfekt. Den vil også være flot når huden begynder at få lidt sommerkulør, og farven kan bruges af de fleste. Deres gloss er dejligt at bruge, jeg har den helt klare som jeg bruger dagligt.

Ecooking Tør Shampoo (250 ml)* – reklamelink

Her endnu et produkt jeg ikke selv har prøvet, men jeg springer da tit en dag over med hårvasken, når bare den tørshampoo jeg køber er i orden. Jeg bruger en fra en butik i Aarhus der hedder Tinc, de sælger en skøn tørshampoo der hedder Birk, den er helt fantastisk, og så er den meget naturlig. Så har du en morgen behov for at springe over hvor gærdet er lavest, er der hjælp at hente hos Ecooking.

Ecooking Shampoo Volume (250 ml)* – reklamelink

Den har jeg kun prøvet i en rejsestørrelse, og da jeg har lidt småvanskeligt hår, må jeg sige den ikke helt rakte til mit shampoo behov.  Men jeg kan se på anmeldelserne, at der er mange der er begejstrede for den. Men jeg kan ikke undvære min faste shampoobar, som giver så glansfuldt, let og levende hår, du kan se den omtalt her (og den koster nærmest ingenting 🙂 Nærmest aldrig et hår der vender forkert, og til en latterligt lav pris.

Ecooking Intimate Soap (125 ml)* – reklamelink

Her en shampoo til de nedre regioner, den har jeg ikke prøvet, men synes ingredienslisten ser ret god ud. Og så er den AllergyCertified, vegansk, dermatologisk testet og
parfumefri. Den indeholder naturlig mælkesyre, der er med til at vedligeholde den naturlige balance i underlivet og beskytter huden mod udtørring. Naturlig inulin, et naturligt, præbiotisk stof, som øger væksten af gavnlige bakterier og er således med til at opretholde underlivets pH-værdi. Naturligt E-vitamin, som er en stærk antioxidant med fugtgivende egenskaber.  Økologisk Aloe vera, som lægger et kølende og beskyttende lag på huden. God til barberknopper og indgroede hår samt til irriteret og tør hud, så indholdet må siges at være i orden til det mere sarte intimområde.

Så er det tid til en kop aftenkaffe, vi ses @liebemette

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 lækre beautyprodukter fra Magasin