Tilbud hos Skinsense - makeup og hudpleje

Matas Beauty Trend Box Februar – Hverdagsmagi

Matas har sendt deres Beauty Trend Box Hverdagsmagi (reklame) for februar på markedet, den indeholder 14 produkter, flere af dem i full size.

Boksen ser du herunder, og jeg anmelder også produkterne enkeltvis under billedet. Boksen koster 349,-, men har en værdi af hele 1.515,-

Matas Beauty Trend Box Hverdagsmagi

Matas Beauty Trend Box Hverdagsmagi – billede venligst lånt hos Matas


Dsquared WOOD Woman Eau de Toilette (5 ml)

Normalpris for 30 ml 389,95 (reklame)

Duften er lanceret i 2018, og topnoterne er hindbærblade, mandarin, appelsin, magnolia og liljekonval; midtnoterne er osmanthus og jasmine; bundnoterne er hvidt træ og cedertræ, samt ambroxan. Hvis jeg skal sammenligne lidt, synes jeg den lægger sig op af Versaces Bright Crystal (reklame – som jeg selv bruger meget i forår/sommer), så sikkert en fantastisk let feminin forårsduft.

Dsquared WOOD Woman Eau de Toilette

Dsquared WOOD Woman Eau de Toilette


Matas Striber Anti Wrinkle Leave-On Fugtmaske til Tør Hud (80 ml) full-size

Normalpris 69,95 for fuld størrelse (reklame)

Hvis du er 35+, og kan have en hud der tit er tør, lover Matas at denne maske med kreatin, kan styrke hudens bindevæv og virke cellefornyende.  Dette er en maske der skal bruges om natten, så når du har renset din hud om aftenen, smører du masken på ansigt, hals og decollete. Produktet er desuden Svanemærket, det tæller også hos mig,

Matas Anti Wrinkle Leave-On Fugtmaske

Matas Anti Wrinkle Leave-On Fugtmaske


Gun-Britt Dry Wax Spray (75 ml)

Normalpris for 220 ml er 187,95 (reklame)

Produktet er en voksspray, som kan anvendes som hårlak for et fleksibelt hold. Jeg bruger altid hårspray for at holde på lokkerne, men vil prøve denne af, for jeg er glad for voks af og til, men synes almindelig voks på dåse kan være lidt svær at håndtere. Jeg vil prøve denne som finishing spray – måske vil den blive mit nye go-to styling produkt til mit korte hår.

Gun-Britt Dry Wax Spray

Gun-Britt Dry Wax Spray


Jorgobé Niacinamide Peel Off Mask (20 ml)

Normalpris for 65 ml er 199,95

Niacinamid er kongen af min hudpleje, fordi den er så god til forstørrede porer, som jeg har lidt på næsen og hagen. Denne maske med niacianmid, påsmøres t-zonen og kinder hvis du ønsker det, holdes lidt væk fra øjne og områder med meget hår. Efter 30-35 minutter er masken tør, så kan den let trækkes af og porerne vil være fine igen. Masken reducerer talgproduktion i huden, og indeholder også aktivt kul, som er godt hvis du lider af uren hud.

Jorgobe Niacinamid Peel-Off Mask

Jorgobe Niacinamid Peel-Off Mask


My Moments Relaxing Salt Body Scrub (300 ml) Full-size

Normalpris 149,95 (reklame)

Matas har deres egen ansigts- og kropsplejeserie My Moments (reklame) Fra denne serie er der i boksen en velduftende saltscrub, med duft af citrus og blomster, der kan exfoliere din hud, og fjerne døde hudceller. Nu begynder tiden med bare arme og ben snart igen, så er det på med lidt selvbruner, og resultatet bliver meget pænere hvis du har brugt en god bodyscrub først. Der er mandelolie og glycerin i denne, som gør huden dejlig blød. Jeg har en rutine hvor jeg først vasker mig med bodyshampoo, derefter bruger jeg scrub på kroppen. Når jeg har skyllet produkterne af, vælger jeg i stedet for at tørre mig med håndklædet, at smøre mig ind i bodyolie først, og så tager jeg af og til bodylotion ovenpå. Fugten bliver så at sige indkapslet, og det er kroppen glad for især om vinteren. Jeg lufttørrer og dette trick gør, at jeg aldrig har tør hud.

My Moments My Relaxing Salt Body Scrub

My Moments My Relaxing Salt Body Scrub


Pargaard Genbrugelige Rondeller (2-pak)

Normalpris for 5 stk. er 69,95 (reklame)

Jeg er ret miljøvenlig, og kan virkelig godt lide produkter som disse genanvendelige rondeller i bomuldsfrotte. De kan vaskes igen og igen på 60 grader. Vi smider alt for meget skidt og plastik ud, ved at købe disse kan man vende lidt tilbage til rødderne hvor man brugte produkter meget mere end vi gør i dag. Dejligt at se de produkter der kommer ud af det, der var jo engang hvor vores mødre og bedstemødre stod og vaskede bomuldsbleer i hånden. Og frotté eksfolierer samtidig huden så godt.

Pargaard Genbrugelige Rondeller

Pargaard Genbrugelige Rondeller


VERSO No. 4 Super Facial Serum (10 ml) – VERSO No. 3 Night Cream (15 ml)

Normalpris er 794,95 for serum 30 ml (reklame) og 724,95 for natcremen 50 ml

Hvis du vil bekæmpe begyndende rynker og forstørrede porer, er retinol et godt sted at starte. Efterhånden som vi bliver ældre, bliver huden løsere, og retinol kan gøre et godt stykke arbejde for at holde huden pæn. Jeg har fast retinol creme i min aftenrutine, den er nemlig også god mod pigmentering som jeg døjer lidt med på halsen.

Verso ligger lidt i den dyre ende, men den gør også et stort stykke arbejde for en pænere hud. Begge er med retinol 8, som skulle være 8 gange mere effektivt end standard retinol.

VERSO Super Facial SerumVERSO Night Cream med Retinol

 


Livol Skin Glow Brusetabletter (20 stk.) full-size

Normalpris 24,95 for et rør (reklame)

Vitaminer som brusetabletter er virkelig et koncept jeg rigtig godt kan lide. Jeg bruger selv disse, og udover flot hud, er mit hår og mine negle simpelthen så glade for denne kombination. Jeg bruger også flere af de “flydende” vitaminer, den der hedder Pick Me Up, Stay Sharp og Iron Bubbles (reklame) De er gode, så jeg kan komme gennem vinteren med nogenlunde energi.

Jeg er ikke så vild med at synke vitaminer, og med disse får jeg både vitaminer og væske samtidig, det er win-win for mig.

Livol Skin Glow Biotin

Livol Skin Glow Biotin


Pudderdåserne.dk – Alt i en Renseolie

(100 ml) full-size – Normalpris 149,95 (reklame)

En renseolie der kan bruges på ansigtet og kroppen. Jeg vælger tit olier til rens, da de er mere milde for huden. Jeg renser grundigt min hud om aftenen, så er det nemt lige at tage en renserviet eller lidt micellar water om morgenen til en skånsom rens, for dagens plejeprodukter skal på.

Pudderdåserne Alt I En renseolie

Pudderdåserne Alt I En renseolie – billede lånt hos Matas


GOSH Click-It Mascara (001 Extreme Black) full-size

Normalpris for produktet er 139,95 (reklame)

Rigtig smart mascara, med en funktion hvor du kan trykke på låget, så den sender mere produkt ud på børsten. Det er en supergod ide, der minder mig lidt om YSL Touche Eclat, hvor man lige kan trykke på toppen, så der kommer produkt ud. Smart, så man ikke skal pumpe løs, der let gør, at mascaraen bliver tør.

GOSH Click-It Mascara

GOSH Click-It Mascara – billede lånt hos Matas


GOSH Lip Oil (006 Flower Essence)

Full-size Normalpris 99,- Fås i flere farver (reklame)

Superflot lip oil der giver de skønneste bløde læber. Den beskytter og nærer læberne, samtidig med den giver en let farve. Den kan bruges som den er, eller også ovenpå din læbestift for en mere farvet finish.

GOSH Lip Oil Flower Essence

GOSH Lip Oil Flower Essence – billede lånt hos Matas


Beauté Pacifique Conditioner Extended Performance

200 ml full-size (reklame) -Normalpris 149,95

Conditioner der er specielt udviklet til behandling af tørt hår. Det er en full-size størrelse der er med i pakken.

Beaute Pacifique Extended Performance Conditioner

Beaute Pacifique Extended Performance Conditioner – billede lånt hos Matas


Matas Striber Fodbadesalt Ekstra Plejende uden Parfume
(2 x 10 g) reklame – Normalpris 9,95

Mild fodbadesalt der plejer fødderne, så de bliver dejligt bløde og smidige. Sandalsæsonen ligger lige om hjørnet, så det er med at begynde det gode forarbejde nu.  Der findes heller ikke noget bedre end at stikke fødderne i lidt lunt vand med fodbadesalt. Den lille pakke er også supernem at tage med sig på farten.

Matas Fodbadesalt uden parfume.

Matas Fodbadesalt uden parfume – billede lånt hos Matas


Det var ordene for idag, vi ses på @liebemette xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbud hos Skinsense - makeup og hudpleje