Ole Henriksen Transform Acid starter set anmeldelse

Tilbud hos Skinsense – makeup og hudpleje

Skinsense

Hvis du som mig, elsker rigtig god hudpleje, synes jeg du skal tage et smut forbi Skinsense (reklame) De ligger i Herning hvis du vil en tur forbi deres fysiske butik, og de har både klinik, skønhedsklinik og webshop, hvor jeg altså har fundet rigtig gode tilbud netop nu, som jeg lige vil fremhæve en februar dag.

Skinsense

Skinsense

Nogle af produkterne bruger jeg selv jævnligt og andre kender jeg allerede en del til.


Lad os starte med Bambi øjenvipperne, som jeg næsten tør love dig garanti på:

Revitalash spar 20% (reklame)

I mine øjne er Revitalash kongen (eller dronningen) når det kommer til flotte bambivipper. Man skal lige have en smule tålmodighed, for det tager en 2-3 måneder, før effekten for alvor sætter ind. Jeg har selv testet flere gange, og har været meget tilfreds hver gang, med et synligt og flot resultat. Se min tidligere anmeldelse af både Revitalash og et alternativ Scandinavian Biolabs som jeg tester netop nu. Jeg har været i gang siden starten af januar, så effekten er der ikke helt endnu. Men rabatten er på 20% på Revitalash lige nu, så giv det et forsøg. De har mange produkter i sortimentet, bl.a en Lash Wash som er virkelig god til at fjerne mascara med om aftenen.

Revitalash eksempel

Revitalash eksempel


Hvis kuløren gået hen og blevet lidt vinterbleg:

Tan-Luxe spar op til 40% (reklame)

Jeg kommer ikke gennem vinteren, uden at have en smule selvbruner under min dagcreme. Det gør, at makeuppen og hudplejen lige ser den tak bedre ud. Tan-Luxe har mange produkter, og om sommeren foretrækker jeg serum dråberne under min dagcreme Tan-Luxe Super Glow Hyaluronic Self Tan Serum (normal 330,- nu 264,- reklame), da de indeholder hyaluronsyre, som holder min hud i fin stand. Velfugtet og og klar til makeup. Om vinteren kan jeg faktisk rigtig godt lide at bruge produktet The Gradual (normalt 280,- nu 224,- reklame) Det er en creme der både kan bruges i ansigtet og på kroppen for en flatterende glød, der ikke bliver så voldsom om vinteren. Der kan jeg bedst lige cremen, den er nem at arbejde med, og giver ikke striber. Den bruger jeg som dagcreme, gerne med en form for serum under.


Islandsk vidunder hudpleje:

Bioeffect spar 15% (reklame)

Jeg synes ikke jeg tager for store ord i munden, når jeg siger at Bioeffect virkelig lever op til deres navn effect. Deres koncentrerede EGF serum, udretter virkelig mirakler for huden, der ved regelmæssig brug bliver mere jævn, ensartet og velfugtet. Det er et utrolig rent produkt, der kun indeholder 7 ingredienser. Som kur, kan det give et markant forbedret udseende, god til fine linjer, rynker og optimering af collagenmadrassen.

Herunder kan du se et virkelig godt tilbud, hvor du får hele 3 flasker af produktet med 3×5 ml. Normalpris for 3 er 2100,-, men netop nu kan du få det for 1699,- 

Bioeffect 30 day Treatment 3×5 ml (reklame)


Topprofessionel hudpleje:

SkinCeuticals spar 15%  (reklame)

SkinCeuticals er virkelig højt specialiseret hudpleje, til helt specifikke hud problemer. Hos Skinsense kan de vejlede dig, hvis der er et specielt hudproblem du behøver hjælp til. Hvis du ikke kender SkinCeuticals produkter allerede, kan de være en god ide at tage telefonen og ringe for at få hjælp til at købe det rigtige produkt til netop dit problem, der skal som regel en ekspert til med gode råd og vejledning. Jeg kender og elsker mange af deres produkter, men vil lade det være op til en ekspert at råde dig.

SkinCeuticals

SkinCeuticals


Få gjort kål på rynker og giv din hud nyt liv:

Dermaroller spar op til 45% (reklame)

Vi har rullet huden i en årrække nu. jeg har flere gange prøvet at rulle, og når man lige lærer teknikken og ikke går for hårdt til værks i kampen mod rynkerne, kan man faktisk få et rigtig flot resultat. Mit bedste råd til dig som den erfarne ruller jeg er, er at starte stille og roligt. Det er ikke sikkert det lige kan mærkes til en start, men lad endelig være med at lade dig friste til som nybegynder, at presse for hårdt med nålene eller rulle i for lang tid. Vi er ude i et produkt, der består af micronåle, som perforerer huden, så stille og roligt. Jeg har set en af mine kunder som havde rullet huden hårdt i 10 minutter, lad være. Resultatet skal nok komme når du kommer stille og roligt i gang, og rynkerne har jo været der længe og forsvinder ikke på en dag eller 2. De små huller du perforerer i huden, gør, at huden begynder at danne ny collagen, dermed bliver huden lidt tykkere og rynkerne måske lidt færre/udglattes. Det er jo også et spørgsmål om, hvilken hudtype du har, nogle kan rulle lidt hårdere uden problemer, andre skal lige starte lidt stille ud. Forsøg dig frem. Men alle produkter fra Dermaroller er altså på tilbud, der findes også produkter til huden på kroppen.


Endnu en gang hudpleje til ethvert behov – her en serie, jeg selv har forhandlet i min lille webshop.

Codage Spar op til 20%

Dette er bare en fransk toplækker serie der er superspecialiseret til årstider, hudtyper osv. De holder hvad de lover, og jeg har brugt rigtig mange af deres produkter, de fortjener virkelig stor hæder. Du får lige et par favoritter – og de virker kan jeg love dig <3

Først Codage Serum No.2 Matifying (normalpris 597,99 på tilbud til 478,39) –  den er så god til fedtet T-zone, min største favorit, den bruger jeg selv. Mindsker porer, gør huden fin og mat hele dagen. Der findes også en creme til at bruge ovenpå hvis du ønsker det Codage Matifying Day Fluid (normalpris 557,99 tilbud 446,39 – reklame) Stor serie til alle hudtyper, med næsten garanteret succes uanset hudtype. Har du aldrig prøvet den, synes jeg du skal prøve at give den en chance, virkelig god hudpleje. En favorit hjemme på hylden.


Gå på opdagelse hos SkinSense netop nu. Rigtig mange gode tilbud på topkvalitets hudpleje. God weekend @liebemette xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ole Henriksen Transform Acid starter set anmeldelse