Matas Trend Box Sommerglæde

September måneds boks fra Beautyspace

Beautyspace september

Beautyspace boksen september

Billede lånt af Beautyspace (reklame) – boksen med de fremragende produkter, sammensat af nye som klassiske, altid med overraskelser. Jeg har fundet inspiration til en bunke dejlige produkter, f.eks. har jeg i kassen fået mig en conditioner fra Nuori, som er noget af det bedste jeg har fået til mit hår.

September måneds beautyboks fra Beautyspace er netop kommet ind af døren, og den er fyldt med masser af lækre ting at anmelde. På Beautyspace shoppen, kan jeg se der fortsat er flere tilbage, så den skal du virkelig give en chance, der er virkelig gode produkter denne gang. Jeg anmelder herunder enkeltvis, men vil du have hele pakken, er det med at få fingrene i en hos Beautyspace (reklame) hvor den fås både med og uden Anettes bog.


BAK Præbiotisk Cleanser

Du kan købe Præbiotisk Cleanser fra BAK hos Med24 (reklame), 100 ml, normalpris 179 kr.

En dejlig mild ansigtsrens der er sammensat af økologiske ingredienser, som jeg anvender om aftenen, når der skal gøres grundigt rent på huden. Hvis jeg bruger sæbeagtige produkter om morgenen kommer min hud let til at skinne, derfor bruger jeg normalt Ecookings renseservietter om morgenen. De er milde og med BAKs cleanser har jeg taget den store “rengøring” om aftenen.

Den indeholder blødgørende olier, der gør at huden ikke tørrer ud efter vask, og som næmest er som olie. Fjerner effektivt skidt og snavs fra din hud, så du er klar til at møde dagen eller natten grundigt renset. Den indeholder præbiotika inulin, som forbereder huden med mælkesyrebakterier. Produktet er i øvrigt sæbefri og skånsom, så den er også god til følsom hud. Alt i alt, er jeg rigtig glad for produktet.

BAK cleanser

BAK cleanser


BAK Præbiotisk Day Care Oil

Probiotisk Day Care Oil fra BAK set hos Med24 (reklame), 20 ml, normalpris 349 kr.

Her har vi at gøre med en prisvindende ansigtsolie fra BAK Skincare. Den indeholder økologiske ingredienser som genopretter din hud og styrker hudbarrieren hver dag.

Det er en 100% naturlig formel med nærende planteolier med bl.a. sød mandel og jojoba, der tilfører huden fugt. Der er også tilsat E-vitamin, der giver beskyttelse mod frie radikaler og oxidativ stress. Hovedingrediensen er probiotika, som også kaldes mælkesyrebakterier, der forbedrer huden både indefra og udenpå, så du opnår en mere afbalanceret, ensartet og modstandsdygtig overflade. Formlen bekæmper ‘dårlige’ bakterier på huden, understøtter dens immunforsvar og virker beroligende, således stresset hud falder til ro.

 

BAK daycare oil

BAK daycare oil


Lipgloss fra Nilens Jord i farve 325 Rose

Lipgloss i farven rose fra Nilens Jord, 140 kr. Her set til 104,99 hos Signatura (reklame)

Lækker lipgloss i en smuk sart lyserød farve, som er god og plejende, og jeg bruger den de dage, hvor der kun skal være en sart farve med lidt shine til læberne. Det er en virkelig god farve til nude lips, eller hvis du ikke bryder dig om alt for meget farve på læberne.

 

 


Natfodcreme fra Ecooking, 100 ml, 229 kr.

Her set hos Nicehair (reklame) til 229,- for 100 ml

Selvom efteråret og vinteren langsomt sniger sig ind på os igen, har Ecooking en natcreme til fødder som er med til at nedbryde hård hud, og holde dine fødder friske gennem dagen, når fødderne igen skal til at lukkes ind i støvler. Jeg har prøvet den i nogle dage nu, og smører fødderne godt ind hver aften, og tager et par små lette strømper på bagefter. Den sidste rest creme smører jeg mine hænder i. Fødderne føles virkelig bløde om morgenen, og måske kan det forhindre så tørre fødder om vinteren. Det er et effektivt og dejligt produkt.

 

Ecooking Natcreme til fødder


Sommerglød – en slags naturtro foundation til kroppen – fra Ecooking, 100 ml, 249 kr.

Jeg har fundet produktet hos Matas (reklame) til 249,95 for 100 ml

Dette er en ny ting i min hudpleje. Den er faktisk genialt sammensat, for den indeholder hyaluronsyre, niacinamid, aloe vera samt e-vitamin. Alle 4 er kendt for deres evne til at fugte og pleje huden, samtidig med den giver en smuk glød, med små glimtende partikler, der er flot til en sommerbrun hud. Jeg lader den lige sætte sig en 10 minutters tid, og kan så tage tøj på. Den giver en smuk glød på såvel arme, ben og halsområdet.

Ecooking Sommerglød lotion

Ecooking Sommerglød Lotion

 


Effaclar Peeling Ultra Concentré Serum fra La Roche-Posay, 30 ml, 300 kr.

Set hos Apopro (reklame) til 254,95 i dag for 30 ml

Dette produkt er nok typisk ikke noget jeg som kvinde over 40 vil gå ud for at købe. Det er en serum med LHA, glykolsyre og salicylsyre. Men jeg har nu brugt den et par aftener for lige at prøve produktet af, og den performer bare så godt på mn hud. Jeg har tendens til lidt store porer, men denne skrumper dem faktisk lidt og huden fremstår fin og klar. Jeg er ret overrasket over denne serum. Det er et af de produkter der overrasker mig på den positive måde, men La Roche Posay er også gode til at skrue effektive sera sammen, så de kan bruges bredt, tidligere har jeg prøvet deres C-vitamin serum.  Har du problemer med hormonelle udbrud og akne, er dette et rigtig godt sted at starte tænker jeg.


  • TO FINE overraskelser, taskestørrelse Nilens Jord Disinfection Hand Gel og The fra Pukka med Matcha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matas Trend Box Sommerglæde