Hudplejefokus - Nyt brand ZO Skin Health til alle hudtyper

Sommer hudpleje på budget – mine favoritter

Jeg er altid åben for at prøve nye hudplejeprodukter, og er der penge at spare på produkter der virker, er jeg åben for at prøve. Herunder vil jeg dele nogle af de produkter med dig, som virkelig har været value for money for mig på det seneste.

Du skal være opmærksom på, at nogle af de produkter jeg anvender, kan været lidt skrappe til følsom og fin hud, nogle med syrer og retinol, så prøv lige forsigtigt af og husk at anvende et SPF produkt om dagen efter din dagcreme.


Ansigtsrens

Ecooking wetvipes 24,95 netop nu hos Matas (normalpris 39,95 – reklame)

Jeg er god til at huske at rense min hud om aftenen, så jeg behøver ikke andet end disse vipes fra Ecooking om morgenen. De er økologiske, indeholder 30 stk., og de klarer fint min rens af huden om morgenen. Indeholder også Aloe Vera som min lidt tørre hud er meget begejstret for. De er også perfekte at have med i tasken på festival!Ecooking Wetvipes

Ecooking Wetvipes


Skintonic – Toning Lotion

The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution – eksfoliering – 99,95 hos Matas (reklame)

Det skal ikke være en hemmelighed, at jeg er meget begejstret for The Ordinarys produkter. De virker, og så oveni købet til en fornuftig pris. Når jeg har afrenset min hud, bruger jeg også lidt skintonic/toning lotion for lige at stramme og klare huden efter rens. Glycolic Acid 7% Toning Solution er for mig god til at holde huden fri for døde hudceller og stramme porerne lidt op. Den fungerer for øvrigt også ganske glimrende når du har været i bad på skinnebenene, hvis du har tendens til tør hud der. Jeg bruger den inden påsmøring af bodylotion, når så huden er tør, bruger jeg bodylotion eller olie. Husk SPF, det er syrer der arbejdes med her 🙂

Glycolic Acid 7% Toning Solution

Glycolic Acid 7% Toning Solution


Serum

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% 30 – 69,95 hos Matas (reklame)

Igen et produkt fra The Ordinary. Niacinamid er bare min huds bedste ven, den gør huden mere ensfarvet, retter op på pigmentering, strammer mine porer op, så den kan jeg ikke undvære. Jeg kan simpelthen se forskel hvis jeg ikke bruger den. Samtidig stopper den også for min tendens til skinnende hud, det er simpelthen stoppet helt efter jeg er begyndt at bruge denne.

The Ordinary Niacinamid

The Ordinary Niacinamid


Ansigtscreme

Pharmaceris Vita-Capilaril Moisturizing Strengthening Face Cream SPF 20 129,95 hos Matas – reklame

Jeg har en tendens til karsprængninger og rødme i huden, så når jeg bruger lidt skrappe produkter, bruger jeg en creme der er god til rødme, og som samtidig har SPF 20. Pharmaceris har lavet en creme der hedder Vita-Capilaril Moisturizing Strengthening Face Cream SPF 20,  den holder rødmen i skak, og fugter samtidig huden dejligt. I sommermånederne er min hud mere fedtet, så denne lette creme er rigtig god.

Pharmaceris Vita Capilaril

Pharmaceris Vita Capilaril


Aften

Om aftenen renser jeg huden med Erno Laszlo Sea Mud Deep Cleansing Bar (et af Marilyn Monroes yndlingsbrands), den er ikke på budgetlisten 229,-, så den fortæller jeg om separat. Det er en sæbebar med ler fra det Døde Hav, fantastisk produkt. Afrenses med en vaskeklud.

Når huden er tør, påsmører jeg Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum 129,95 hos Matas – reklame

Wow, tænk at et produkt der ikke koster mere, kan gøre så stor en forskel. Efter en måneds brug, er min hud blevet flot ensfarvet igen, pigmenteringen er næsten væk, og så er huden blevet mærkbart tykkere at røre på (huden er lidt på vej sydpå). Det er et virkelig godt produkt til pengene. men husk lige, at det er Retinol vi har med at gøre her, ikke alle kan tåle det, og så er det meget vigtigt at huske sin solbeskyttelse om dagen. Men kan du tåle det, er her virkelig et produkt der forfiner og gør huden helt utrolig flot. Til 129,- – jeg er så vild med dette produkt!!

Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum

Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum

Ønsker du at komme lidt olie eller natcreme ovenpå, kan det sagtens lade sig gøre. Jeg synes den fugter fint alene.

Det var alt – vi ses @liebemette xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hudplejefokus - Nyt brand ZO Skin Health til alle hudtyper