Matas Ecooking Beauty Brand Boks

Marts måneds boks fra Beautyspace

Nu begynder foråret at snige sig ind, og så er det godt med en vinterrengøring af huden, for at få den forberedt til forår/sommer. Ecooking og Evolve er på spil i denne forårskasse, der kan hjælpe den grå vinterhud til at få lidt glød igen. Shopper du for 300,- Ecooking hos Matas (reklame) får du en gave med købet de næste 8 dage.

Beautyspace har netop sendt deres skønne marts boks ud, du kan shoppe den hos dem, eller du kan se produkterne anmeldt under det store billede. Så er der en lille chokolade med, det er win win 🙂 For øvrigt så jeg lige der var lidt nyheder på Beautyspace shoppen i dag, så kig forbi.

Dette indlæg er ikke sponsoreret af Beautyspace. Jeg anbefaler blot boksen og produkterne enkeltvis 🙂 Ønsker du at købe boksen kan du kigge forbi Beautyspace, og ønsker du at købe enkeltvis, lister jeg produkterne op enkeltvis herunder.


Ecooking C-vitamin Serum (full size)

Set hos Matas – reklame til 369,- for 20 ml

En vidunderlig effektiv C-vitamin Serum der har et højt indhold af C-vitamin, og effekten er klinisk veldokumenteret. Denne serum giver din hud et tiltrængt fugtboost og bidrager til at reducere linjer, rynker og pigmentforandringer. Den indeholder hyaluronsyre og sodium PCA, så huden får tilført masser af fugt og holder på fugten.  Indeholder endvidere den aktive ingrediens actibiome, som blandt andet styrker huden, fjerner rødme og giver en mere ensartet hudtone. Så har du tendens til pigmentforandringer kan denne være din bedste ven.  Samlet giver disse effektive ingredienser og den får min hud at fremstå sundere, lysere og yngre ved vedvarende brug.  I øjeblikket er der faktisk tilbud på Ecooking hos Matas (reklame), køber du for 300,- får du også en gave. Så er du fan af Ecooking er det bare med at shoppe løs. Men godt tip – brug den om aftenen, den kan prikke lidt i huden.

 

Ecooking C-vitamin serum

Ecooking C-vitamin serum


Ecooking vippeserum Growth Lash Serum full size

Den koster 350 kr. Full Size hos Matas (reklame) hvor du lige nu får en gave ved køb for 300,-

Denne er ny for mig, men da jeg er fan af Ecookings produkter i min daglige pleje, glæder jeg mig til at se om denne nye vippeserum kan performe på mine vipper..

Den nye Growth Lash Serum lover dig på få uger sundere, fyldigere og tættere øjenvipper. Dette serum er fyldt med aktive stoffer, som har en positiv effekt på dine øjenvipper og stimulerer dem til at gro. Den indeholder også hyaluronsyre, panthenol og betaine, som alle giver langvarig fugt og pleje til din hud og dine vipper.
Den indeholder ingen olier og er vegansk, dermatologisk testet og parfumefri. Den glæder jeg mig til at teste af.

Ecooking Growth Lash Serum

Ecooking Growth Lash Serum


Evolve fugtserum ’Superfood 360 Serum’, 10 ml, 120 kr.

Specialsize i kassen, normalpris fuld størrelse 30 ml til 359,95 hos Matas (reklame)

Denne Superfood 360 Serum er et nyt super anti-aging serum der plejer huden naturligt i alle livfaser og den arbejder fremadrette med huden, så den understøtter en smukkere ældningsproces.
Det er en 360-graders tilgang til at blive ældre og den tackler ikke bare fine linjer og rynker, men hjælper også på alderspletter og udstråling.

Den lette serum kan fint anvendes af alle hudtyper og aldre. Den har en avanceret sammensætning der er spækket med effektive, naturlige superfoods, der alle yder omfattende beskyttelse og booster et yngre udseende, giver forbedring i hudtonen, rynkedybde, tekstur og udstråling.

Evolve Superfood 360 serum

Evolve Superfood 360 serum


Evolve peelende salicylsyre-maske ’True Balance SOS Mask’

Full size 60 ml koster 200 kr. hos Matas (reklame)

Lækker rensende lermaske, der er lavet til at reducere tilstoppede porer og eksfoliere huden blidt. Den grønne maske, arbejder på at afvæbne bakterier og til at sørge for, at de ikke formerer og forstyrrer hudens overflade og balance. Der ekstrakt fra hvid-pil, som er en naturlig form for salicylsyre, som er blevet brugt til at øge hudens frekvens af cellefornyelse for at forhindre tilstoppede porer og forhindre udbrud og ubalance.

Anvendelse
Der skal påføres et tykt lag på ren nyvasket hud. Lad masken virke i 5 minutter og rens af med varmt vand.

Evolve True Balance SOS Mask

Evolve True Balance SOS Mask


A-DERMA Biology rensevand ’Micellar Water’, 200ml
& Biology dagcreme ’Hydrating Dermatological Rich Cream’, 40 ml,

Totalt er der for 300 kr. i denne full-size duo

A-Derma Micellar Water 200 ml til 83,65 på tilbud hos Apopro (reklame)

Jeg bruger tit Micellar water til at rense min hud om morgenen, på med lidt i håndfladerne, hvorefter jeg smører det på huden og så tager jeg en vaskeklud og renser det af. Jeg renser altid min hud godt om aftenen, så micellar water er fint til morgenrens. Du kan også fint bruge en vatrondel.

Den er formuleret med ingredienser der skånsomt renser og fjerner makeup fra sart hud og indeholder ikke parfume. Det er en formel der har 100% naturlige ingredienser.

A-Derma Hydrating Dermalogical Rich Cream

Den koster i normalstørrelse 40 ml 104,65 på tilbud lige nu hos Apopro (reklame)

I A-Dermas Biology Rich Cream, får du en dermatologisk, økologisk certificeret creme der kan bruges til alle typer hud, især sart og reaktiv hud. Cremen er formuleret til at sikre god tolerance og balance ved tørre, sarte hudtyper. Den lover dig 24 timers fugt til ansigt og øjneomgivelser, og jeg bruger min omkring øjnene hvor jeg er lidt sart, og på halsen hvor jeg har tendens til tør hud. Cremen kan let bruges i kombination med Biology seriens øvrige special produkter


Green Manucurist neglelak i rød

Den koster 125 kr. i Full Size hos Matas som har et kæmpe udvalg af farver (reklame)

Udover det er en vanvittig flot rød farve, så er denne neglelak grøn af hjertet. Den indeholder hele 84% naturlige ingredienser, der er udvalgt med omtanke:
Nemlig kartoffel, hvede, maniok, majs, bomuld, kokos og bambusekstrakt. Derudover er den rig på silicium, og virker styrkende og genopbyggende på neglene.
Så en meget flot neglelak, hvor der virkelig er tænkt over indholdet, og som jeg vil glæde mig til at få på fusserne når de er brune og skal ud i solen i sandaler.

Green Manucurist Poppy Red

Green Manucurist Poppy Red


Det var ordene, tak for i dag @liebemette xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matas Ecooking Beauty Brand Boks