December boksen fra Beautyspace er landet

1. og 2. december i Magnifica julekalender fra Matas – Origins og Kat Von D

Jeg har købt den store Magnifica julekalender fra Matas med virkelig lækre produkter for alle pengene.

Jeg hang i en lang bilkø igår pga. snevejret, så i får beskrivelse af indholdet bag lågerne 1. og 2. december samlet i dag.

Matas Magnifica Julekalender

Matas Magnifica Julekalender – billede venligst lånt af Matas

Den kostede 1699,- og der er produkter en værdi af 5466,-  Ja det er en del tænker du nok, men jeg har en regel med mig selv, jeg lægger 1000,- til side til lidt selvforkælelse i ny og næ, så er der lidt til den slags og også lidt til Black Friday. Glæder mig som et lille barn hver morgen når jeg står op og kigger ned i den lille boks.


Bag låge nr. 1 gemte sig Origins GinZing Into the Glow Serum Full Size– den kan købes på Matas (reklame) til 309,95

Jeg bruger fast Niacinamid serum fra The Ordinary, men nu vil jeg prøve denne, og se om løftet om strålende hud juleaftenholder stik.

Den giver klarere hud ved første påføring. Den indeholder C-vitamin og et 5% Retexturising Complex, som straks blødgør huden og bidrager til porerne strammes op.

Den indeholder et 5% Retexturizing Complex — som er en blanding af ekstrakt fra grønne kaffebønner og AHA/BHA — der booster celleudskiftningen og giver glattere hud og færre synlige porer. Den har en hurtigtvirkende formel med potente C-vitaminer som allerede gør huden klarere efter den første påføring, og hyaluronsyre forsyner huden med fugt. Den er sammensat så den giver en flot udstråling. På med den, så jeg kan se familien i øjnene juleaften.

Origins Ginzing into the glow brightening serum

Origins Ginzing Into The Glow Brightening Serum – billede venligst lånt af Matas

 


Bag lågen d. 2. december, gemte der sig et par lækkerier fra Kat Von D. Faktisk en af mine favoritter, nemlig Tattoo Eyeliner. I mine øjne, fungerer den bare altid, og så holder lidt længere en andre brands på markedet. Synes andre har en tendens til at tørre ud ret hurtigt. Skal det være lidt frækt på læberne i år i julen, er Everlasting Liquid Lip i farven Outlaw, som er en flot julerød til læberne også en del af låge nr. 2.

Du kan også købe dem enkeltvis:

Everlasting Liquid Lip Outlaw 174,95 hos Matas (reklame) fås også i mange andre flotte farver.
Tattoo Eyeliner Trooper Black 179,95 hos Matas (reklame) Fås i 2 farver

Kat Von D’s produkter er veganske til dig der sætter pris på det <3

Kat Von D makeup

Kat Von D makeup- billede venligst lånt af Matas


God aften, ses i morgen – @Liebemette xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

December boksen fra Beautyspace er landet