4. december i Matas Magnifica Julekalender - Tromborg Neglelak

5. december i Matas Magnifica Julekalender – Oskia

Der var grund til at juble her til morgen, for bag låge nummer 5, lå et produkt som jeg kender og elsker. Det var en 15 ml travelsize af Oskias Renaissance Mask (reklame) Normalprisen er 549,95 for 50 ml. Da jeg selv havde en mindre webshop, var Oskia (reklame) en del af mit sortiment på hylderne, og denne maske er/var virkelig en bestseller. Når du påfører den, er det en ferskenfarvet gel, der skifter til hvid når den masseres på huden. Jeg lader den som regel sidde en 20 minutters tid (når jeg har tid til det) Bagefter er huden dejlig peelet af MSM, AHA og de tilsatte frugtsyrer.  Jeg synes den er et mesterværk fra Oskia, som også har andre helt formidable produkter i sortimentet som f.eks. Bedtime Beauty Boost Night CreamSuper 16 Pro-Collagen Super Serum og Get Up and Glow Radiance and Energy Booster for at nævne nogle af bestsellerne (reklamelinks). Oskias produkter er i den dyre ende, men jeg har prøvet en del af dem, og de er virkelig hver en krone værd.


Oskia Renaissance Mask

Oskia Renaissance Mask – billede venligst lånt af Matas


Renaissance mask, er en balm med peeling, der øger hudcellefornyelse med AHA- og frugtsyrer og MSM og præbiotika booste hudens udstråling.

Det er en luksuriøs, eksfolierende maske, der består af Oskias trademark blanding af skønhedsboostende næringsstoffer, der efterlader huden glattere, mere forfinet og strålende. Den har en frisk, aromatisk duft af rose, passionsfrugt og kamille – alle økologisk certificeret.

OSKIA Renaissance Mask arbejder effektivt på at fjerne døde hudceller og booste celleregenerering og ATP-energi uden at skade eller fjerne hudens yderste lag.

Får du lys til at læse mere om Oskias founder Georgie Cleeve, kan du læse hvordan hun opdagede de gode effekter af MSM som egentlig er et kosttilskud, der har vist sig at have gode evner for huden også. Læs mere om Georgie og Oskia.


På gensyn i morgen @liebemette xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4. december i Matas Magnifica Julekalender - Tromborg Neglelak