Anmeldelse Fenty Beauty Eaze Drop vs Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation

December boksen fra Beautyspace er landet

I denne søde juletid, er der kommet en skøn boks i min postkasse. Det er december boksen fra Beautyspace (reklame) som idenholder lutter gode hudplejeting. Boksen fås som altid både med og uden Anettes skønne bog, Seriøst Bedre Hud (reklame), som du simpelthen må eje, hvis du ikke kan finde rundt i hudplejejunglen. Anette guider dig igennem uanset hudtype og alder, så du får god tips og råd til din hudpleje. Ønsker du ikke alle produkterne i boksen, guider jeg dig til køb af den enkelte vare. I dag har jeg spottet at der er flere bokse, så skynd dig at købe hvis du vil have den på tilbud. Nå men tilbage til boksen herunder.

Beautyspace December

Beautyspace Boksen December – billedet er venligst udlånt af Beautyspace


Bodyscrub Rudolph Care Acai Body Scrub, 200 ml (fuld størrelse), set hos Apopro til 325 kr. (reklame)

Enhver flot form for glød og fjernelse af døde hudceller på kroppen, starter med en god scrub.  Skønne Andreas mærke, skuffer aldrig, og så er det med god samvittighed man kan smøre sig ind i produkterne.

Det er virkelig en eksklusiv og effektiv body scrub med antioxidanter og naturlige skrubbekorn, der eksfolierer blidt og effektivt – endda uden at ridse eller forstyrre hudens naturlige balance.

Det finmalede granulat af abrikos- og acaikerner fjerner nænsomt de døde hudceller og stimulerer blodcirkulationen, så huden får en sund, smuk glød, klar til at blive smurt godt ind i det efterfølgende produkt.


Kropsolie Rudolph Care Acai Body Oil, 50 ml, værdi 125 kr. Normal pris for fuld størrelse 200 ml er 495,- hos Ren Velværeshop (reklame)

Jeg har lært et rigtig godt tip af Anette fra Beautyspace. Når jeg har været i bad tørrer jeg ikke huden med et håndklæde. Jeg stiller mig på bademåtten og smører mig ind i kropsolie med det samme, det er et tip der er værd at vide, for så bliver fugten ligesom forseglet under olien, især godt her i vintermånederne. Jeg bruger for øvrigt altid kropsolie lige før min bodylotion, og jeg lider aldrig af tør hud. Jeg synes også olie har en forbedrende effekt på små ar og strækmærker.  Så giver den altså bare den flotteste fugtmættede glød.

Den trænger hurtigt ind i huden og de naturlige ingredienser optages fint. Den indeholder et højt indhold af økologiske olier og Acai, som er et sydamerikansk bær, der er rig på antioxidanter, stimuleres huden og øger elasticiteten. Der er mange gravide kvinder der bruger olie til at forebygge strækmærker. Acai Body Oil giver huden en utrolig smuk glød og en sund udstråling.


FULL SIZE Rensesvamp – Karmameju Konjac sponge, den har jeg spottet hos Ren Velværeshop (reklame) på tilbud til 75,- (normalt 89 kr.)

Efter afrensning af huden med renseprodukt, er det skønt at anvende en konjac sponge, den giver både en fin eksfoliering, og efter noget tids brug, forfiner den også porestrukturen. Hvis du oveni har sart hud, er dette produktet du kan stole på.

Den fjerner nænsomt snavs, urenheder og døde celler fra hudens overflade, mens den sørger for den naturlige pH-værdi forbliver i balance. Produktet er så skånsomt, at det fint kan anvendes på øjenomgivelsernes sarte hud. Den efterlader din hud silkeblød, ren og strålende med forbedret blodcirkulation, den stimulerer cellefornyelsen, altsammen uden at skabe ubalance og skade.

 


FULL SIZE SOS-fugt – Karmameju Hero pH Solution, 200 ml, set hos Ren Velværeshop (reklame) i dag til 169,- (normalpris 199 kr.)

Denne er også med i pakken, og den har jeg faktisk aldrig prøvet før, men den er med i pakken, og den løver godt med fugt til både ansigt, krop og hårbund, så det lyder da vældig spændende.

De stabiliserer pH-værdien på hudens overflade – hvilket er en afgørende faktor for forbedret, styrket og sund hud. Den kan bruges af alle hudtyper, ansigt, krop & hovedbund. Produktet fremmer hudens sundhed ved at genopbygge den naturlige beskyttende barriere, kaldet syrekappen.

Det er en klar serumlignende væske der påføres som det første trin i dit hudplejeritual og efter behov i løbet af dagen.

Når du bruger den dagligt, kan den effektivt hjælpe med at forhindre fugttab, tørhed og miljømæssige skader, samtidig med den styrker hudens naturlige evne til at forny sig og regenerere.

Go for it, den glæder jeg mig til at prøve.


FULL SIZE Kollagenpulver Nutrinic Kollagen Pure, 150 g (dvs. 30 serveringer) 

Jeg bruger collagen pulver hver dag. Dette er mit første møde med denne variant,  men det er godt både for min hud og ikke mindst mine led som driller lidt af og til.

Nutrinic Kollagen+ er et prisvindende “3-i-1”-kosttilskud, der kombinerer 100% marine kollagen, C-vitamin og zink i et portionsanrettet brev. Pulveret opløses let i vand, og det praktiske doseringsbrev gør det nemt at få den rette dosis hver dag. En pakke indeholder 30 serveringer. Dette produkt har vundet Danish Beauty Awards hvilket i mine øjne signalere fin kvalitet.


TRAVEL SIZE Læbegloss // Kjær Weis Lip Gloss, værdi 150 kr.

Denne er jeg lidt i tvivl om hvor du kan købe. Men jeg har set den hos Ilovebeauty,  skøn shop med mange specielle produkter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse Fenty Beauty Eaze Drop vs Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation