14. december Matas Magnifica Julekalender – Bare Minerals

15. december Matas Magnifica Julekalender – Advanced Night Repair

Her onsdag d. 15.12.2021, gemte der sig lidt af en bestseller bag lågen. Nemlig kultproduktet Advanced Night Repairsom koster 624,95 for 30 ml hos Matas – reklame.

I kalenderen var der 2 mindre størrelser a’ 7 ml, men nok til at kunne få en god fornemmelse af produktet og dets virkning, og om det er et produkt du ønsker at investere i, hvis du ikke har prøvet det før. Det er en skøn gylden serum, som jeg anvender efter jeg har renset min hud om aftenen.  Vi har at gøre med et produkt der så dagens lys helt tilbage i 1982, og som en lille sidefortælling, har Estee Lauders parfume/badeolie Youthdew solgt over 150 millioner flasker. Det er imponerende, hun var en innovativ dame. Estee Lauder er også altid med i kampen mod brystkræft, det kan jeg virkelig godt lide. Læs mere om anvendelse af produktet længere nede.


Estee Lauder Advanced Night Repair

Estee Lauder Advanced Night Repair – billede lånt på Matas


Selve produktet anvender jeg som sagt om natten, da det giver mig en strålende hud, der ser ungdommelig ud. Det giver øjeblikkelig glød og intensiv fugt.
Dette produkt har været på markedet i mange år, reducerer markant de synlige ældningstegn. Det øger hudens naturlige reparation om natten, da det er tilsat noget der hedder  ChronoluxCB™-teknologi. Derudover, indeholder det også hyaluronsyre, som er kendt som naturens “fugtmagnet”, og dette hjælper med at binde fugten i huden. Så de har været en virkelig pioner på området med hyaluronsyre hos Estee Lauder, da produktet første gang så dagens i 1982.

Produktet mindsker linjer og rynker markant. Op til 75% af de kvinder der er blevet spurgt, sagde, at deres hud fik et mere ungdommelig look på kun 4 uger. Huden kom til at føles glattere, stærkere og mere fugtmættet. 82 % oplevede, at deres hud øjeblikkeligt blev fugtet. Desuden er produktet godt til alle etniciteter.


Vi ses igen i morgen – Julehilsen fra @liebemette XOXO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

14. december Matas Magnifica Julekalender – Bare Minerals