11. december Matas Magnifica Julekalender – Tromborg Bodylotion og Mascara

12. december Matas Magnifica Julekalender – Aurelia Serum

Vupti, så blev det d. 12. december, og julen rykker tættere og tættere på. Aurelia hudpleje har jeg prøvet tidligere, jeg forhandlede også serien i min tidligere webshop Green Harmony.  Produktet i dag er Aurelia Revitalise and Glow Serum (30 ml koster 594,- hos Matas reklame)

Dette serum, er et prisvindende super letvægtsserum tilsat Aurelia’s revolutionerende probiotika, som beskytter, genopretter og bringer huden i balance igen. Den fremkalder en smuk glød, til hud der har mistet ungdommens “lys” Probiotika kan berolige de såkaldte immuntriggere i din hud, da de kan være overstimuleret af forurening og stress, og disse kan give kedeligt udseende hud. Dette serum fremmer collagen dannelsen igen, med en pænere, mere yngre udseende hud som følge.

De vigtigste ingredienser:
Den indeholder baobab, som er fyldt med Omega, hibiscus, som er fyldt med antioxidanter,  mongongo olie, som er rig på vitamin e og fedtsyrer, kigella africana son har opstrammende egenskaber.

Den indeholder bl.a. nedenstående essentielle olier:
Jasmin, mandarin, plumeria (hawaiblomst) tuberose. Disse giver en skøn duft.

Aurelia Revitalise and Glow Serum

Aurelia Revitalise and Glow Serum

 

Det var ordene for i dag, denne kan jeg ikke anbefale nok, den giver virkelig flot hud igen – Julehilsen fra @liebemette XOXO


Her kan du se Aurelias video:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11. december Matas Magnifica Julekalender – Tromborg Bodylotion og Mascara