Her er mine top julegaver

Godt nytår derude – og frem med cyklen

Så er der ikke længe til vi igen runder nytåret og kigger ind i det nye år 2022. Jeg tænker for mig selv, gad vide hvad vi kan forvente os? Endnu et år med coronarestriktioner og nedlukninger, det håber jeg virkelig ikke. Men med julen i bagagen, vil jeg nu ud at slide lidt af de kilo på som alligevel har sneget sig på i løbet af julen. Jeg starter Keto op igen lørdag, har været faldet lidt af på det sidste, må hellere tilbage på rette spor, har alligevel smeltet 20 kg af over det sidste år, de skulle nødigt på igen.

Jeg skal til at cykle igen, det er en dejlig udendørs aktivitet, og jeg har netop købt det helt store cykelgear på udsalg hos Cykelpartner (reklamelink) Jeg har været vant til at gå i fitnesscenter i mange år, men de har jo næsten altid lukket nu, så nu investerer jeg i noget godt cykeltøj i stedet. For et par år siden købte jeg en el-cykel hos Fri Bikeshop i Galten, og har tit cyklet på job i Århus sommeren 2021, det er ca. 25 kilometer frem og tilbage for mig.

Men nu har jeg altså investeret i det helt store cykelgear, og hos Cykelpartner er der det helt store udsalg frem til d. 9. januar 22.


Diadora cykelsæt hos Cykelpartner til 489,- (normalprisen er 1700,- reklamelink)

For at holde mig tør, har jeg købet et regnsæt i 2 dele fra Diadora hos Cykelpartner til 489,- (normalprisen er 1700,- reklamelink) Jakken er gul, jeg synes det er ret vigtig at kunne ses godt især i denne mørke tid. Jeg har også en hund som skal luftes, der kan det jo også fint bruges. Vind og vandtæt og i god kvalitet.


Cykelhandsker GripGrab Ride Winter 249,- hos Cykelpartner (normalpris 349,- reklame)

For at holde hænderne varme, har jeg købt mig et par varme cykelhandsker, GripGrab Ride Winter, 249,- hos Cykelpartner (normalpris 349,- reklame) De er både dejligt lune om vinteren, samtidig har de et godt greb om styret, og gelpuderne i håndfladerne gør, at man cykle lange ture uden at få ondt i hænderne. Jeg anbefaler dem faktisk også til hvis du kører mountainbike, de har et rigtig godt greb på styret.  De er åndbare, vandafvisende og vindtætte. De har faktisk også touchfunktion, hvis du nu har behov for at bruge smartphone under turen. Som erfaren cyklist, er handsker faktisk en af de vigtigste ting for mig, jeg fryser tit mine fingre rigtig meget når jeg kører hurtigt.

 


Endurance Mahana Winter XQL – Løbetights  261,95 (normalpris 650,- hos Cykelpartner – reklame)

For at holde lidt på varmen, har jeg købt, godt nok et par løbebukser,  til lige at tage på under regnbukserne for at holde mig godt varm. Man kan egentlig få deciderede cykelbukser til at tage under, men jeg går også en del ture, så kan jeg bruge bukserne til begge dele.  De har reflekser, meshpaneler, er svedtransporterende og godt med stræk (10%), så de er bløde og behagelige at have på. Jeg har en gelpude på mit cykelsæde, er lidt træt af den pude der sidder i bagen på originale cykelbukser.


Didriksons Arö Womens Jacket Fleece – 209,70 kr. hos Cykeleksperten (normalpris 699,- reklame)

Jeg er lidt af en frossenpind, og da man ikke arbejder helt så hårdt på en el-cykel, er det rart at have en fleecejakke på under den vindtætte jakke. Jakken kan også sagtens bruges til en dag i haven, da den er dejligt foret med fleece. Den har 4-vejs stræk, hul til tommelfinger, samt en aftagelig hætte.  Det er dejligt hætten kan tages af, det gør den mere anvendelig. Jeg kan godt lide den turkis farve, og den kan lynes godt op i halsen.

 


OnGear Skoovertræk i Neopren 160,- hos Cykelpartner (normalpris 249,- reklame)

Som rosinen i pølse-enden købte jeg skoovertræk. Det lærte jeg som noget meget vigtigt sidste år, da jeg for alvor begyndte at cykle hele året. Det var hvor forbavsende koldt det er for fødderne om vinteren, uden et skoovertræk. Så på med det over skoene, så fødderne er beskyttet mod både vand og vind, så giver man ikke op så let, når fødderne begynder at blive virkelig kolde. Jeg har tit tænkt, at skoovertræk var lidt overflødigt, men nu kan jeg ikke undvære dem, de tager den kolde vind på denne tid af året, ja faktisk altid når du f.eks. cykler i blæsevejr og regn. Dette er også et godt køb til kun 160,-


Det var ordende for sidste gang i 2021 – håber, at 2022 bliver lidt mere normal, så vi kan komme tilbage til det gamle samfund uden corona – @liebemette xoxo

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er mine top julegaver