Godt nytår derude - og frem med cyklen

Januar Måneds Box fra Beautyspace

Velkommen til det nye år, hvor der står masser af gode produkter på spring i hud-, og kropspleje, og som noget nyt, er der i Beautyspace boksene også begyndt at dukke The og kosttilskud op, det er for mig fremragende, for jeg elsker at prøve noget nyt. Så koldt som det er udenfor, er det vist også på sin plads med en varm kop the. Men hey, det er allerede blevet lysere når jeg kommer hjem og skal lufte den firbenede.

Januar Beautyspace

Januar Beautyspace – Billede venligst lånt hos Beautyspace

Januar boksen fra Beautyspace er desværre allerede udsolgt, men er du hurtig kan du nå at bruge rabatkoderne her idag d. 05.01.2022, se herunder:

Bioeffect giver d. 05.01.2022 20% med koden SUNDHUD – anvend koden på Bioeffect
Scandinavian Biolabs tilbyder i dag 25% med koden GROSBL25, hvis du vil have fingre i deres vippeserum


Men jeg skriver nu om produkterne enkeltvis, og hvor du kan få fingrene i  dem, hvis du gik forgæves hos Beautyspace:

Øjenvippe-serum fra Scandinavian Biolabs

Eyelash Growth Serum 449,- for 6 ml (hos Med24 – reklame)

I mine øjne et “nyt” øjenvippe serum, har ikke prøvet det før, men tager det i brug i dag for første gang. Jeg har tidligere testet vippeserum fra X-Lash, se indlægget.
Så nu glæder jeg mig til, igen at få lidt længere øjenvipper, forhåbentlig. Jeg synes både emballage og konsistens virker lovende. Skriver igen om et par måneder, hvordan resultatet har været. Men kan du nå det i dag 05.01.22, er der altså hele 25% at spare på produktet. Synes den minder meget om både Revitalash og X-lash, virkningen må jeg se om et par måneder.


EGF Ansigtsserum fra Bioeffect, produkt i pakken er 1/3 af normalstørrelse

(normal størrelse 30 ml set hos Skinsense til 995,- reklame)

Den har jeg prøvet igen og igen, og med rette, at den tit er med i Beautyspace boksen, for den er virkelig effektiv. Jeg plejer at bruge min om aftenen efter afrensning af ansigtet, jeg renser først med Ole Henriksen Truth Juice Daily Cleanser eller Jurlique Radiant Skin Foaming Cleanser (reklame) , derefter tager jeg Bioeffect på ansigt og hals. Af og til ruller jeg også med nålerullen. Det er en effektiv kombi, som jeg synes giver et flot resultat, som regel 1 måneds tid ved mig. Når jeg har Bioeffect, er det udelukkende den jeg bruger, ikke andre produkter som natcreme mv. Sådan kan min hud lide det bedst. Da det er et dyrt produkt, kan du på ovenstående kode hos hos Bioeffect spare 20% kun i dag d. 05.01.2022, så skynd dig hvis du vil have rabat. Pst. Ved køb hos Skinsense får du også en gratis mascara netop nu når du køber Revitalash, se mere på Skinsense – reklame. Der er også 20% rabat på Ole Henriksen hos Matas (reklamelink)


Bioeffect Spezial Size Trio

(Produktet kan ikke købes, men se priserne enkeltvis herunder og et alternativ)

I boksen er der også en special trio med normal størrelse ansigtsmaske Bioeffect Sheet Mask – reklame, og en mini kropsserum plus en vaskeklud. Produktet i boksen kan ikke købes, men der er en fin lille æske med produkter fra Bioeffect hos Skinsense, Bioeffect On-The-Go Essentials Travel Kit til 565,- reklame. Den indeholder 5 ml EGF Serum, 5 ml Day Serum, 10 ml Volcanic Exfoliator, 30 ml Miceller Cleansing Water, så hvis du vil teste kan du jo begynde der.

           


Fuld størrelse Økologisk hvid te fra Emeyu

Emeyu, ”Northern Grace White Tea pris 120 kr. hos Buump – reklame

Jeg er virkelig glad for en enkelt kop the om dagen. Når der falder lidt ro på det hele derhjemme i privaten, ynder jeg at tage mig en kop rigtig god the. Den vedlagte the i boxen er økologisk, og hvid the er en af mine favoritter, da jeg synes den er dejlig mild. Der er 20 breve i en dåse, den er økologisk, og så smager den fremragende. Hvis man er stordrikker af the, bliver denne nok lidt dyr i længden, men dejlig the, ingen tvivl.

Normalt køber jeg min the hos Perchs, men denne kunne godt blive en konkurrent til den der hedder White Mulberry, som også er en fremragende the.


AHA Frugtsyre peeling Jorgobé

Jorgobé, AHA Glycolic Peeling Gel 180,- set hos Magasin – reklame

Jeg bruger jævnligt en frugtsyre peeling, den fra REN Skincare der hedder REN Glycolactic Radiance Renewal Mask (Magasin – reklame)

Nu glæder jeg mig til at prøve den fra Jorgobé, som har nogenlunde den samme effekt ud fra hvad jeg kan læse mig til. Jeg har ikke prøvet den endnu, men har den samme egenskaber som RENs, kan jeg kun glæde mig. Pæn og glat hud, hvor de døde hudceller er fjernet. Med smuk naturlig glød.


Ansigtsserum fra Jorgobé

 Jorgobé, ”Niacinamide Serum”, 180 kr. for 50 ml, set hos Magasin – reklame

Niacinamid er en af mine bedste venner i skønhedsplejen. Jeg har brugt det i lang tid nu, for den gør så fint et arbejde for min hud, som har en tendens til at få lidt store porer, og skinne i midtzonen. Det var noget der havde plaget mig siden ungdommen, men som jeg vha. af niacinamid, har haft held til at få bugt med. Det er en vinder i min hudpleje, og jeg har prøvet Jorgobés version, den er lidt mere tykflydende, men fungerer fint for mig også. Det har fået min hud på ret køl igen. Så har du en lidt grovere hudstruktur, eller problemer med f.eks. udbrud og bumser, kan du meget vel have en god ven i dette produkt.

 


Bogen Seriøst Bedre Hud, normal pris 250,-, her set hos Saxo

Hvis der er det mindste du måtte være i tvivl om vedr. din hudpleje, så gå ud og invester i denne bog, hvis du ikke allerede har gjort det. Der findes så mange gode tips og tricks, som Anette så venligt deler med os. Hun har så meget indsigt i forskellige hudtyper, så du kan blive guidet rundt i den jungle som det kan være, at finde netop dette rette produkt til din hudtype.

Du kan også købe bogen sammen med boksen en anden gang, eller direkte hos Beautyspace (reklame)


That’s it folks, vi ses snart igen @liebemette xoxo – følg mig gerne på Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt nytår derude - og frem med cyklen