Keto Matcha Frappe

Oktober måneds boks fra Beautyspace

Efter en måneds tid med flytteri, er jeg nu på plads bag tastaturet, og med ny PC kommer det til at gå endnu hurtigere. Jeg har købt oktober måneds boks hos Baeutyspace, og som altid er den intet mindre en forrygende. Denne gang er den specielt godt sammensat med produkter fra Votary, Rudolph Care, La Bruket, Nailberry og Juliette Has A Gun.

Som tidligere ejer af en webshop der solgte hudvenlig hudpleje, synes jeg denne boks virkelig godt sat sammen i mine grønne øjne. Jeg har aldrig prøvet Votary før, men med disse 2 produkter der er i boksen er jeg sikker på jeg vil prøve mere. Du kan læse lidt mere om de enkeltstående produkter da boksen er udsolgt, jeg skriver lidt om dem enkeltvis, og der er sponsorerede reklamelinks i dette indlæg.

Beautyspace Oktober boks

Beautyspace Oktober boks – billede lånt hos Beautyspace

Votary Daily Apple Toner

Den har jeg desværre ikke haft held til at finde i Danmark endnu, men jeg kan se at Magasin har et stort udvalg af produkterne, så mon ikke det er et spørgsmål om kort tid, før den kan findes i deres sortiment.  Den er med mælke- og mandelsyrer, der giver huden en fin peeling. Derudover indeholder den lakridsrod og glycerin, den giver sådan en dejlig ro på huden, og så får man en rigtig flot glød af at bruge den. Huden bliver godt rustet til dagen, når man lige bruger den med en vatrondel over nyrenset hud. Den slags produkter er rigtig gode for min hud, og jeg har brugt den nogle dage nu, og allerede nu er huden er flot og pæn hele dagen. Den glæder jeg mig til, rammer de danske butikker. Glycerinen gør, at min hud ikke føles så stram som ved almindelig toner, det er jeg ret begejstret for.


Nailberry Flapper neglelak

For denne er normalprisen 165,- Set hos Magasin

Nailberry rammer for mig noget smukt både med deres farver, men også at produkterne er veganske og cruelty free. Det er noget af det der betyder noget for mig som forbruger.  Denne søde sartrosa farve er en rigtig anvendelig, og i min farveskala er til hverdagsbrug. De har også en postkasserød jeg har fået i en boks ved en tidligere lejlighed. Den er superflot, når lige neglene skal have lidt ekstra gas.

Nailberry Flapper

Nailberry Flapper


Rudolph Care Rensemælk (cleansing milk)

Denne har jeg set i Matas til 295,- for 100 ml, og i rejsestørrelse 25 ml til 85,- 

I mange år har jeg sværget til produkterne fra Rudolph, de er virkelig godt sammensat og jeg tænker faktisk at de fleste vil kunne tåle dem på deres hud. Den er bare mild og god, og et kig på indholdsliste viser aloe vera, jojoba, oliven- og kokosolie og genopbyggende vitamin E.

Jeg bruger den til rens både morgen og aften, det er en dejlig konsistens, og så renser jeg den af med en bomuldsvaskeklud.

Apropos E-vitamin, benytter jeg mig af et tip jeg har læst Jennifer Aniston bruger. Jeg køber Urtegårdens E-vitamin olie, og drypper en smule i min bodylotion når jeg har været i bad. Den holder virkelig tørheden på f.eks. skinnebenene i skak. 100 ml koster 65,95 hos Matas

Rudolph Care Cleansing Milk

Rudolph Care Cleansing Milk


Rudolph Care Facial Oil Delight

Den kan købes i Matas for 445,- for 15 ml

Havde lidt frygtet, at denne ville give mig olieret hud, men jeg er overbevist. For den ligger simpelthen den fineste fugtfilm på huden, selv på min der har tendens til at skinne. Denne klarer altså ærterne under min dagcreme, og jeg er virkelig glad for den efter bare få dages brug. Den er virkelig letvægt, og i efterår7vinter perioden, har min hud behov for ekstra smørelse. Den indeholder masser af lækkerier som alger, broccoli-, abrikoskerne- og sesamolie sammen med acai, som indeholder antioxidanten ferulasyre. Acai er en superantioxidant der for alvor blev opdaget i start 0’erne i juicer, men sidenhen blev taget ind i hudplejen for alle de gode egenskaber. Den kan jeg klart anbefale, hvis du endnu ikke har prøvet ansigtsolie.

Rudolph Care Facial Oil Delight

Rudolph Care Facial Oil Delight


Juliet Has A Gun – Ego Stratis

Den har jeg endnu ikke set i Danmark, men mon ikke den kommer inden længe. En fin kontorparfume, sammensat af delikate noter der fint kan bruges af både mænd og kvinder. Det er en ny duft fra Juliette Has A Gun netop lanceret i 2022. Topnoter er Bergamot, Mandarin, Appelsin og Citron,  Midtnoter er Havnoter, Fersken, Blåbær , Calone og Neroli; bund er Ambroxan, Ceder og Musk. De to kunstige noter, trækker den i retning af at være lidt mere maskulin, men kan altså fint bæres af en pige også.


Votary Natural Glow Day Cream

Set i Magasin til 695,- for 50 ml

En skøn let dagcreme, der giver min hud et fint, fugtmættet skær. Den har skønt fugtende hyaluronsyre, mælkesyreekstrakt og bakuchiol som er med til at udjævne hudfarven og dæmpe sommerens pigment farveklatter. Den kan fint bruges alene, men jeg starter altså med den fine olie fra Rudolph, lader den sidde et par minutter, og smører derefter denne luksuriøse creme ovenpå. Jeg plejer altid at give huden nogle minutter til at suge creme og olier i sig. Så topper jeg med en fin foundation til sidst.

Jeg har kun brugt den en uges tid, og glæder mig til at se resultatet af cremen, huden trænger til lidt kærlighed efter sommeren.

Votary Natural Glow Day Cream

Votary Natural Glow Day Cream


L:A Bruket Recovery Lip Mask

Den har jeg set hos Nicehair til 260,-

Dette er en læbesalve, som nok mest er til brug om natten, men jeg bruger den også om dagen, da jeg har tendens til tørre læber. Om aftenen tager jeg den på efter tnadbørstning natten over, og om morgenen, tager jeg et tyndt lag på læberne lige efter tandbørstning, og lader den sidde nogle minutter. Jeg bruger altid en form for læbestift, og når jeg har duppet det overskydende produkt af efter nogle minutter, sidder min læbestift rigtig pænt længe. Den indeholder hybenkernolie de rplejer læberne, og gør dem dejligt bløde. Den er rigtig god her i den lidt koldere tid, hvor læberne kræver noget ekstra pleje.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Keto Matcha Frappe