April måneds boks fra Beautyspace

Nuori hår og hudpleje – skønne produkter med et naturligt tvist

Hvis du endnu ikke har haft held til at prøve produkter fra Nuori, kan jeg på det varmeste anbefale dig at komme afsted til Magasin (reklame), som forhandler produkterne, som jeg virkelig er faldet for. De er ret naturlige i deres indhold, og du får herunder mine 2 yndlingsprodukter. Jeg reklamerer i dette indlæg for Magasin, hvor du når du er Goodie medlem, af og til får gode tilbud som kunde og sparer bonus op på flere af de lækre brands.

Nuori Hår og Hudpleje

Nuori Hår og Hudpleje


Nuori Vital Foaming Cleanser (reklame) Prisen for 100 ml er 225,- hos Magasin

Jeg køber tit boksen fra Beautyspace, som altid er fyldt med spændene produkter, hvoraf der er flere der er endt med at blive gengangere på min beautyhylde.

Jeg har i årevis ledt efter et renseprodukt, der kan rense min hud på en nænsom måde, uden at udtørre eller at give mig skinnende hud op af dagen. Her er mine bønner blevet hørt med Nuoris produkt. Et skumblødt sæbelignende produkt, som jeg skummer let op og renser af med enten en vaskeklud eller sponge til formålet.

Efter ansigtet er tørret, anvender jeg mine daglige produkter som serum og dagcreme.  Den fjerner både snavs og makeup uden at fratage huden de naturlige olier. Der er garantæbleenzym og radiserod ekstrakt som fjerner urenheder og døde hudceller. Havrekerneekstrakt og naturlig betain giver en effektiv antioxidantbeskyttelse til huden og modvirker rødme og irritation.

Plantebaseret glycerin vedligeholder den  naturlige fedtbalance og gør huden smidig og glat.

Dette produkt er virkelig blevet et go-to i min hudpleje nu, da det også hjælper med at mindske porer og holde huden fin og frisk hele dagen.

 

 


Nuori Vital Conditioner (reklame) Købt i Magasin for 175,-

Endnu et af de produkter der kom med en af boksene fra Beautyspace. Jeg er glad for produkter der ikke tynger håret for meget. Da jeg for det meste bruger en sæbebar til mit hår for at få det helt rent, anvender jeg denne conditioner, som er dejlig drøj i brug. Den er naturlig og nærende og den fugter og beskytter effektivt mit hår, uden at den tynger det ned. Så er den fri for silikone, men tilsat masser af plantebaserede antioxidanter og plejende ingredienser.

Den fugter og plejer mit hår, Fugter og plejer mit ellers tørre hår, samtidig med at mindske krus og tørhed.

Jeg ønsker dig en fremragende weekend – og ikke mindst jul når du kommer dertil XOXO @liebemette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

April måneds boks fra Beautyspace