Matas Beauty Trend Box Februar - Hverdagsmagi

4 lækre beautyprodukter fra Magasin

Shopping hos Magasin

Forleden var der 20% på Skønhed hos Magasin, og det benyttede jeg mig af, og fik shoppet lidt af de produkter jeg er meget glad for at bruge i min daglige hudpleje/makeup rutine.

Basen til makeup, kan du læse mere om andetsteds på bloggen, men når huden er renset, og har fået hele turen med skintonic, serum, dagreme osv. er det tid til at lægge basen til en god makeup.

For at mindske porestørrelsen lidt, hvis du altså har problemer med det, anvender jeg MACS Prep + Prime Skin Refined Zone, i yderområderne som pande, kinder og hals, Embryolisse Lait Crème Concentré, som base, og Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation 260 og efter et fint støv pudder, bruger jeg den fine palette fra Sephora collection i farven Rose Spectrum palette. Du kan se et billede af farverne længere ned hvor jeg beskriver paletten nærmere (reklamelinks i dette indlæg)

Shopping hos Magasin


MAC Prep + Prime Skin Refined Zone

30 ml 190,- (reklame)

Prep and Prime fra MAC er en let primer uden olie,  der kan hjælpe dig med at skjule synlige porer og samtidig kontrollere olie i T-zonen. Produktet tørrer øjeblikkeligt når jeg har smurt det på, og giver en usynlig naturlig mat finish. Den er virkelig ideel til T-zonen, nu jeg har brugt den et par dage, samtidig udglatter den. Den giver huden en forfinet følelse når den er tørret ind og den mindsker fint synlige porer. Den lover samtidig, at den ikke stopper porerne, med risiko for akneudbrud. Det er jeg ovre rent aldersmæssigt, men hvis du nu har den slags problemer. Mit tip er, at bruge produktet i T-zonen og på kinderne, så minimerer den mine porer, matterer flot, og kontrollerer olieproduktion.

MAC Prep and Prime Skin Refined Zone


Embryolisse Lait Crème Concentré

30 ml 95,- (reklame)

Lait Creme Concentre har jeg brugt i en del år, for den altså noget særligt. Det er en god nærende fugtighedscreme som kan anvendes til rigtig mange ting, en super multitasker i hudplejen. Det er simpelthen et kultprodukt som er brugt af alverdens makeup artister og modeller samt førende dermatologer i hele verden. Det er sammensat af en unik kombination af vitaminer, fedtsyrer og essentielle næringsstoffer, der tilfører din hud fugt og bevarer balancen. Cremen blødgør og genopbygger hudens naturlige film, som er en beskyttende barriere mod angreb såsom forurening, stress og udtørring. Den fungerer med andre ord, som en mere mættende primer. Huden genfinder sin naturlige elasticitet og spændstighed, og tegn på ubalance og træthed forsvinder. Har du meget tør hud, synes jeg, den er ideel at bruge i hele ansigtet. Mange bruger den som dag/nat creme, rensecreme, fugtmaske, ved hudirritation og rødmen og kurerer soleksem, småsår og rifter, efter barbering.  Den er velegnet til alle hudtyper, og jeg selv bruger den udelukkende i siderne af ansigtet, omkring øjnene og på halsen, hvor den virkelig gør huden blød og lækker. Perfekt som natcreme. Den er velfortjent et meget købt produkt. Oveni, er den parabenefri.

Embryolisse Lait Creme Concentree

 


Fenty Beauty by Rihanna Pro Filt’r Soft Matte

Longwear Foundation – Farve: 260 til 329.00 kr. (reklame)

I´m in love. Jeg slipper aldrig denne foundation igen. Når grundlaget for makeup er lagt, bruger jeg enten en pensel eller en makeup sponge til at påføre produktet, og omgående bliver huden som forvandlet. Jeg er netop gået et par toner op i farve til den der hedder 260, da min vante var lidt for lys. Den fås i ikke mindre en 50 nuancer, og giver øjeblikkeligt huden en blød, pore-udglattet og glansfrit finish, som du let kan opbygge fra medium til fuld dækning. Det er en oliefri formel, der både modstår fugt, sved og ikke tilstopper porerne, så den er god til alle hudtyper. Oprindelig var det Rihannas ide, at der skulle være en nuance til de fleste piger, uanset race. Fenty Beauty by Rihanna er cruelty-free. Hos mig, vil det altid være den foretrukne, så længe den er på markedet, kun med alternativet NARS Natural Radiant Longwear Foundation 419,- i farven Punjab for mit vedkommende – reklame. Den er også rigtig god.

Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation 260

Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation 260


Sephora Collection Eyes & Face Palette

Farve: Rose Spectrum 229.00 kr. for hele herligheden – reklame

Jeg manglede lidt nyt til kinderne og øjnene, købte mig denne fine palette med 8 skygger, 1 blush, 1 bronzer og 2 highlightere. I dag har jeg valgt farverne Rosewood, Sparkling Rose og Moonlight, brugt bronzeren Out in the sun under kindbrenet, Blushen Crush for blush midt på kindbenet og med et lille strejf Shine Bright over på kindbenet. Som hverdagsmakeup er det et rigtig fint kit, der skal arbejdes en lille smule med farverne, men dejligt når nu makeuppen skal være lidt mere afdæmpet. Rigtig pæne farver, jeg er glad for de lilla/rosen farvede, da jeg har grønne øjne og det fremhæver de på pæneste vis. Til sidst lidt af Ecookings Eyeliner pencil (her hos Matas – reklame) i sort over vipperne med en lille vinge, og ind i den øverste vippekrog. Derefter mascara på øverste og nederste vipper. I øjeblikket bruger jeg Lavinde Beyond Volume and Curl mascara 195,- (reklame) Den giver fine lange vipper, med en god volume.

Sephora Eyes and Face Palette Blog

Sephora Eyes and Face Palette


Det var ordene for i dag, dejlige produkter og med 20 % rabat kan man jo altid fylde lidt op på hylderne derhjemme @liebemette xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matas Beauty Trend Box Februar - Hverdagsmagi