Sommer hudpleje på budget - mine favoritter

Matas Beauty Trend Box Sommer

Matas Beauty Trend Box Sommer

Matas Beauty Trend Box Sommer – link på billede – billede venligst lånt hos Matas

Matas Beauty Trend Box Sommer

Matas sommer trend box på gaden, og er du hurtig kan du nå at få fingrene i boksen endnu. Den består af 12 produkter, og prisen for hele boksen er 349,- hos Matas (reklame) Boksens indhold har en værdi af 1409,-, så der er penge at spare.

Ønsker du at købe produkterne enkeltvis, kan du se dem beskrevet enkeltvis herunder. Nogle af produkterne i boksen er full-size, andre er mindre størrelser eller travelsize.


ACO Renewing Face Oil

30 ml koster 199,95 hos Matas – reklame

Produktet indeholder olier fra engkarse og raps samt vitamin E og Q10. Det er gode olier til tør hud, da de har en blødgørende effekt på huden. E-vitamin er en antioxidant, der gør din hud blød og ungdommelig og beskytter huden mod rynker. Q10 er også en antioxidant, der bidrager til at oprette hudens elasticitet og bevare en ungdommelig glød.

ACO Renewing Face Oil

Anvend den når du har renset din hud godt, jeg bruger olie om aftenen, da olie bidrager til at beskytte huden, tilføje fugt og reducere rynker. Personligt synes jeg også, at olie giver huden en smuk glød. Den er tilsat mild parfume.


Matas Natur Ansigts Solcreme SPF 30 uden Parfume

50 ml koster 74,95 netop nu hos Matas (normalpris 109,95)

Udover at være parfumefri, indeholder solcremen anti-age aktiver, der beskytter mod solens stråler. Der er lagt vægt på økologiske ingredienser, og hyaluronsyre giver en fugtgivende effekt, der udglatter og reducerer rynker.

Tilsat algeekstrakt der beskytter mod UVB skader, og cremen har en udglattende effekt som øger mængden af kollagen. Økologisk jojobaolie plejer huden og mindsker vandtab. Den har fotostabile solfiltre, der effektivt beskytter mod både UVA og UVB stråler, og sikrer at solfaktoren ikke bliver ændret og bevarer sin styrke.   

Matas Ansigtssolcreme Spf30

Matas Ansigtssolcreme Spf30

Man anbefales at bruge det der svarer til en teskefuld til ansigt, nakke og ører. Er du i vandet eller lignende, påsmøres lidt oftere. Cremen er SPF30 – jeg bruger solcreme året rundt om dagen, beskytter mod misfarvning, solskader mv. Den er koralvenlig og vegansk. Svanemærket og med Blå Krans. Rørende billigt for en økologisk solcreme med så mange gode egenskaber.


OSKIA Renaissance Cleansing Gel

35 ml –  100 ml koster 334,95 hos Matas – reklame

Den er en af mine favorit gel-til-olie-rens. Den fjerner hurtigt og effektivt makeup og snavs, samtidig med den lysner og giver en afbalanceret og frisk hud, der føles ren, blød og glat. Den er tilsat vitamin A, C & E og Græskarenzymer.

Jeg synes fint den kan bruges af alle hudtyper, men er især god til kombineret, normal, trist eller tør hud.

Oskia Renaissance Gel

Oskia Renaissance Gel

Jeg masserer produktet ind i huden, kommer lidt vand på og så ændrer produktet konsistens til en mælkelignende rens, som jeg renser af med en musselinklud. Fik jeg nævnt, at jeg synes Oskias produkter dufter fantastisk – diskret men dejligt.


Clarins Body Sun Body SPF 30

75 ml fuld størrelse koster 124,95 hos Matas – reklame

Når du skal ud at nyde solen, er det godt med en højt beskyttende solcreme med faktor 30 til kroppen, denne er til alle hudtyper, selv til den lyse hud. Kan bruges af hele familien, uanset hudtype og den beskytter mod både UVA- og UVB-stråler.  Cremen gør, at du får en ensartet, holdbar og solbrun farve, og den beskytter huden mod solskader, ældningstegn, linjer og mørke pletter.

Clarins Solcreme SPF 30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clarins Solcreme SPF 30

Husk at smøre dig ofte, hvis du hopper i poolen eller havet og ellers er en god huskeregel ca. hver 2. time. Clarins’ solprodukter, indeholder alle ansvarlige formler, der ikke skader koralrevet, samtidig er de Fair Trade. Derudover synes jeg Clarins har et supersmukt design, det gør ingen forskel for indholdet, men den slags fanger mit øje.


Lavinde Ultimate Length Mascara

Sort, 7,2 ml fullsize koster 194,95 hos Matas

Dette er min go-to mascara. Lavinde Copenhagen Mascara er en vippeforlængende mascara, som øjeblikkeligt skiller og definerer mine vipper. Den er i stand til at forlænge selv de mindste vippehår, og er dejlig nem at arbejde med. Den indeholder biotinyl-kompleks som er et nærende serum, der kan få dine vipper til at gro hurtigere ved at give ekstra næring, dine vipper har brug for.

Børsten formår at fange selv de mindste vippehår, så du opnår smukke, lange og fyldige vipper. Den silkebløde formular er yderst nem at arbejde med. Med få strøg kan du opnå naturligt lange vipper eller du kan vælge at bygge din mascara op og opnå et intenst, fængende look. Det er en god børste til lange, curlede vipper.

Lavinde Mascara

Lavinde Mascara

Som bonus indeholder Ultimate Length mascaraen biotinoylkompleks – et nærende serum, som hjælper dine vipper til at gro hurtigere ved at tilføre den ekstra næring, dine vipper har brug for.
Arganolie, Vitamin E og Biotinoyl hjælper også med at styrke og pleje vipperne ved at tilføre ekstra vitaminer og mineraler. Ultimate Length Mascaraen er anbefalet af Asthma Allergy Nordic, jeg har sarte øjne og tåler den fint.


Vivag Intimservietter

15 stk. koster 32,95 set hos Matas – reklame

Når man tager på festival eller i sommerhus mv., er det rart at have en lille pakke servietter med til en hurtig vask, hvis man ikke kan komme i bad så ofte som derhjemme. Vivag intimservietter er skånsomme og ekstra milde og velegnet til vask af den intime zone. De er dermatologisk testet, parfumefri og fugtighedsbevarende. De har en lav pH-værdi, der er specielt tilpasset til den intime zone. Giver hurtigt en forfriskende og ren følelse. Superfine lige at have med i tasken eller kufferten.

Vivag Intimservietter

Vivag Intimservietter


Ecooking Neglelak

Dusty Rose 03 fuld størrelse koster 129,95

Lidt farve på dine negle kan gøre en stor forskel, og giver lige det sidste touch til flotte, velplejede hænder. Ecookings serie af neglelakker er ret nye på markedet, men jeg bruger dem jævnligt og de har en superfin holdbarhed. I det hele taget er jeg stor fan af deres nye makeup serie, den har ramt plet hos en ellers lidt kræsen bruger som mig.

Lakken har en grundig og bred pensel, og der behøves kun et enkelt lag for at dække neglen. Lakkerne fås i alt fra mere diskrete, neutrale farver til mere livlige, farvestrålende nuancer. De er fugtgivende og indeholder et plejende miks af naturligt bambusekstrakt, E-vitamin og glycerin, der sammen styrker og beskytter neglene.

Jeg bruger den navyblå, som jeg synes er superflot på fødderne i et par sandaler og et par jeans. Farven i boksen hedder Dusty Rose, og er en flot støvet rosa.

Ecooking Nailpolish Dusty Rose

Ecooking Nailpolish Dusty Rose


Nilens Jord Lipgloss

Farven Rose 325 koster 144,95 hos Matas – reklame

Jeg synes, Nilens Jord har ramt plet med denne lipgloss i farven Rose. Det er en fin, lyserød og non-sticky lipgloss, som giver læberne en diskret farve uden de klistrer. Den indeholder olier og vokse, som primært er plantebaserede og fra bivoks. Med plejende og nærende Sheabutter, holder glossen på læbernes naturlige fugtighed og blødhed. Resultatet er velplejede, bløde læber med virkelig smukt shine. Den er fast i min taske når jeg bevæger mig rundt, og læberne lige har behov for et skud fugt og lidt farve. Glossen er allergi certificeret og parfumefri.

Nilens Jord Lipgloss Rose

Nilens Jord Lipgloss Rose


Jorgobé Hyaluronic Serum (15 ml)

Normalpris for 30 ml er 249,95 hos Matas – reklame

Lækker serum med Panthenol og Hyaluronsyre, der bidrager til at genskabe hudens elasticitet, mindske fine linjer og styrke fugtbalancen.

Hyaluronsyre binder fugt i huden, og sammen med Panthenol er begge beroligende, genopbyggende og giver huden fugt. Den er fin til at mindske fine linjer, og gør huden dejlig blød, glat og forynget.

Jorgobe Hyaluronic Serum

Jorgobe Hyaluronic Serum

Tip
Anvend produktet morgen og aften på ren hud. Dryp en 4-6 dråber i håndfladen, og massér godt ind i huden, efterfulgt af din daglige hudpleje. Produktet er 100 % vegansk og produceret i Danmark


MDerma After Sun Sorbet

200 ml fullsize 159,95 hos Matas – reklame 

Efter en dag i solen, er det rart med en aftersun creme der er fugtgivende og trænger let og hurtigt ind i huden.

MDermas After Sun Sorbet, køler og beroliger en varm og solmættet hud, og beskytter den effektivt mod udtørring. Den er fuld af aloe-vera, sheasmør og allantoin, som alle virker beroligende, er kløestillende og gør huden blød og smidig. Cremen er anbefalet af Asthma Allergy Nordic og Allergy Certified og er uden parfume og farvestoffer. Du kan bruge den dagligt med lille risiko for allergiske reaktioner og hud irritationer.

Mderma After Sun Sorbet

Mderma After Sun Sorbet

Cremen er særligt egnet til sårbar og sart hud, og er udviklet af hudlæge og biokemiker Uffe Koppelhus, som har stor erfaring med sårbar hud og fugtpleje. Produktet er vegansk.


Lumene Glow Reveal Moisturizer

15 ml – normalpris 199,95 for 50 ml hos Matas – reklame

Lumene har her fremstillet en intenst fugtende creme, som giver din hud masser af glød og udstråling. Den indeholder bærekstrakt fra multebær, C-vitamin, rent kildevand, hyaluronsyre, vitamin B3, B5 og omega-fedtsyrer. Den lover dig en ungdommeligt udseende hud, som føles blød, glat og med masser af glød. Den er 100% vegansk. Anvend den efter din daglige renserutine.

Lumene Glow Reveal Moisturizer

Hele Nordic-C serien er tilsat C-vitamin, antioxidant-rige vilde arktiske multebær, hyaluronsyre og rent arktisk kildevand.


Mario Badescu Facial Spray

118 ml Fullsize – pris er 79,95 hos Matas – reklame

Mario Badescus Facial Spray med Aloe Vera, urter og rosenvand giver fugt og opfrisker en udtørret hud. Ansigtssprayen lindrer og oplader huden, og giver en sund, strålende glød. Den fugter og opfrisker dehydreret hud. Kan bruges af alle hudtyper. Skøn kølende ansigtsspray her i de varme måneder.

Mario Badescu Facial Spray

Mario Badescu Facial Spray

Tip
Om sommeren kan du opbevare flasken i køleskabet for et ekstra opfriskende og kølende boost. Brug den til at give mere fugt inden eller efter fugtighedscreme, på rejsen, eller når makeuppen er lagt for at give huden en flot dugfrisk finish.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer hudpleje på budget - mine favoritter