Oktober måneds boks fra Beautyspace

April måneds boks fra Beautyspace

Efter en lille skrivepause grundet flytning og istandsættelse af hus, er jeg nu igen klar til at skrive løs. Jeg har bestilt beautyboksen hos Beautyspace, og den er igen fyldt med lækkerier til en værdi af hele 1950,- og du får altså det hele for kun 490,- (uden bog) Men som altid, er det med at snuppe den i en fart, for de plejer hurtigt at blive udsolgt.

Boksen indeholder produkter fra Biotherm, Amazing Space, Smuk Skincare, Skinlosophy og Jorgobé, og jeg gennemgår produkterne, en for en, og smider et link op på hvert produkt, hvis du ikke når at få fingrene i denne lækre boks.

Beautyboks

Beautyboks – billede venligst lånt hos Beautyspace


Dagcreme med SPF fra Skinlosophy ‘Day Crème SPF 30’, 50 ml, 495,- Fullsize

Reklamelink til Ren Velværeshop

En dejlig dagreme, der både er beskyttende og beroligende. Den indeholder marulaolie, der blødgør huden og samtidig mindsker rødme og irritation. Niacinamid er en ingrediens der effektivt forbedrer hudens struktur, og ikke mindst kollagen, der kan være med til at forbedre hudens fasthed.

I denne boks, er den med i fullsize, og den glæder jeg mig til at prøve, jeg er generelt glad for niacinamid, som kan være med til at mindske mine lidt store porer.

 


Vippevækst-serum fra Pro:Lab ’Pro:Lash Serum’, 5 ml, 495 kr,- Fullsize

Reklame – set hos Amazing Space hvor den er på tilbud netop nu

Denne vippeserum har jeg endnu ikke haft fornøjelsen af at prøve, jeg har i en tid kørt med Ivy Aias, som giver rekordlange vipper meget hurtigt. Så jeg glæder mig til at prøve denne variant, og se om den står mål med Ivy Aias (den holder 100% hvad den lover).

Det er en styrkende og vækstfremmende serum til både øjenvipper og øjenbryn – med patenterede vækststimulerende peptider, biotin, aminosyrer og nærende hyaluronsyre. Disse peptider i kombination med biotinenzym, kan fremme væksten af hudceller og hårsække og går derved ind og aktiverer vækst af øjenvipper og øjenbryn på kun 30 dage. Jeg glæder mig til at se resultatet.

ProLab Vippeserum

ProLab Vippeserum


Plantesalve fra SMUK Skincare ’Balm’, 15 ml, værdi 179 kr., Specialstørrelse

Direkte reklamelink til Smuk Skincare

Dejlig naturlig lipbalm, der kan anvendes alle årstider, til at lindre sprækkede læber, når solen er hård, og jeg synes også den fungerer fint til neglebånd mv. Et multianvendeligt produkt.

Smuk Cooling Lipbalm

Smuk Lipbalm


Fugtserum fra Biotherm ’Life Plankton Elixir’, 30 ml, 529 kr., Fullsize

Reklamelink – Set hos Matas

Dette er en klassiker, og ud over at være det, er det også et produkt med stærke virkemidler. Den siges at virke indenfor 8 dage, og indeholder 5% Life Plankton  – som er Biotherms unikke signatur ingrediens der stammer af naturlig oprindelse, og er velkendt for de regenerende egenskaber.

Den indeholder desuden fugtgivende hyaluronsyre og Vitamin C for glød.  Produktet bruges som serum morgen og aften på nyrenset hud og går ind og forstærker effekten af din ansigtscreme. Den lette konsistens absorberes hurtigt, og uden at komme til at virke fedtet.

Denne er et førstegangs bekendtskab for mig, og kan den blot fugte huden her efter den lidt tørre vinter, vil det være en vinder.

Biotherm Life Plankton Elexir

Biotherm Life Plankton Elexir


Kollagenboostende serum fra Jorgobé ’Multi Peptide Lifting Filler’, 30 ml, 300 kr. Fullsize

Reklamelink – fås hos Matas

Anti-ageing serum, der indeholder peptider og hyaluron filler, der kan være med til at glatte overtrækket. Den indeholder peptidet argireline, som jeg også kender fra The Ordinary, og det er ret effektivt mod mimiske rynker. En tværbunden hyaluronsyre reducerer rynker og øger samtidig huden elasticitet. Peptidet Matrixyl, som jeg også kender fra The Ordinary, bidrager til en øget kollagenproduktion. Det er et godt sammenskruet serum, som jeg ser frem til at prøve, har tidligere brugt flere af Jorgobés produkter med succes.

Argireline bliver tit sammelignet med effekten fra Botox. Den går ind og korrigerer mimiske rynker. Matrixyl har en fin effekt på kollagenproduktionen.

Multipeptide Lifting Filler

Multipeptide Lifting Filler


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oktober måneds boks fra Beautyspace