Keto Bulletproof Coffee - my way

Vippeserum fra X-Lash – tester produktet

Vippeserum fra X-Lash – tester produktet

For godt et års tid siden testede jeg Revitalash (se blogindlæg), og som jo i den grad må siges at være effektivt til at give de flotteste lange vipper. Nu prøver jeg så igen, denne gang med X-Lash, for lige at prøve om de giver samme effekt. Testen er nu slut, og i kan se resultatet herunder. Grunden til jeg vælger at anmelde X-Lash, er fordi de er noget billigere i pris. Så er der også noget til den lidt smallere økonomi.

Produktet ligner meget den jeg fik ved Revitalash, og jeg håber at resultatet er af lige så god kvalitet. Den sidste gav mig flotte lange vipper, så lange at de faktisk gik lidt på brillerne, men det er jo et luksus problem. Jeg skal lige huske at nævne, at jeg anvender produktet hver aften når jeg har renset min hud og fjernet øjenmakeup, lige før jeg hopper i seng.

Jeg har testet nedenstående X-Lash som jeg har fundet hos Nicehair (reklame) til normalpris 289,- men i øjeblikket på Bud til 213,20. Den indeholder 3 ml, og jeg har haft min i ½ år, og der er fortsat noget i. Så skal du have lange vipper, er det nu du skal slå til, det tager ca. 2-3 måneder før resultat er helt synligt (fra producenten står der, at man kan forvente resultat allerede efter 28 dage, jeg synes der gik lidt længere) . Men jeg er fuldt tilfreds, og produktet holder hvad det lover. En anden god ting er, at jeg ikke synes den svier i øjnene, det er jo også et plus.

 

Produktet findes også en en X-Lash Pro udgave (reklame), den har jeg ikke prøvet, men de sælger den til normalpris 429,- og lige nu på tilbud til 343,20. Der er 6 ml i.

Før og efter billede:

X-Lash før og efter

X-Lash før og efter

Som billederne der er taget henholdvis sidst i september og 30.01.2021 viser, er der kommet en del mere længde og fylde på vipperne.

Næste gang jeg skal købe Lash serum, tror jeg, at jeg vil prøve den nye fra Sansi Beauty, har hørt meget godt om den.

Go’ søndag derude <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Keto Bulletproof Coffee - my way