17. december Matas Magnifica Julekalender – YSL neglelak La Laque Couture

18. december Matas Magnifica Julekalender – Verso hudpleje

Jeg er meget glad for mit køb af Matas Magnifica julekalenderen i år. Jeg ved det er dyrt for denne slags selvforkælelse, men den er altså virkelig lækker, med masser af fremragende produkter. I morges d. 18. december var det hudpleje, med både en dagcreme og en natcreme fra svenske Verso (reklame) Æsken indeholder en mindre størrelse af hhv. Verso Nightcream og Verso Daycream Nourishing cream i en tube med 15 ml (begge fundet hos Matas – reklame)

Natcremen er en beroligende og reparerende med Retinol 8 – som er et stabilt A-vitamin kompleks, der er otte gange mere effektivt end standard Retinol.
Den lover at være med til at modvirke tegn på ældning og indeholder bl.a. antioxidanter fra havre, der virker beskyttende. Derudover indeholder den også C-vitamin, gurkemeje- og peber-ekstrakt samt hyaluronsyre.

Dagcremen, Verso Nourishing Cream er en intenst nærende creme, der tilfører huden ekstra fugt og langvarig hydrering. Den har en høj høj koncentration af niacinamid og havre-lipider/olier der styrker hudens barriere. Kender du ikke niacinamid, er det en antioxidant, der allerede findes naturligt i vores krop og er kendt for sine barriere-styrkende egenskaber. Niacinamid, gør huden bedre til at bevare fugt. Jeg bruger dagligt niacinamid fra The Ordinary (reklame) i serum form, det holder min hud i en fin balance og med en fin porestørrelse. Supergode produkter til en virkelig billig pris, prøv også at se nærmere på The Ordinary (reklame) hvis du ikke kender dem i forvejen.


Verso Creme

Verso Creme, dag-, og natcreme

Prismæssigt ligger Verso i den dyre ende, men i min optik er pengene givet godt ud.


Det var ordene for i dag  – Julehilsen fra @liebemette XOXO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

17. december Matas Magnifica Julekalender – YSL neglelak La Laque Couture