16. december Matas Magnifica Julekalender – Dreamcatcher parfume

17. december Matas Magnifica Julekalender – YSL neglelak La Laque Couture

Her d. 17. december var der en eksklusiv gave i kalenderen. En full size neglelak fra YSL La Laque Couture i farven Watch Me Nude (normalpris er 194,95 for lakken hos Matas – Reklame)

Yves Saint Laurent, stå for mig som noget virkelig ekslusivt. Lakken giver neglene et strejf af glamour. Den har en ultraholdbar formel med æbleroseolie som styrker, fugter og beskytter neglene mod at knække og revne. Jeg synes faktisk, at jeg kan dufte æbleolien når jeg smører lakken på neglene. Den tørrer hurtigt og den specialudviklede pensel gør påføring let og hurtig, og giver et fejlfrit og flot intenst resultat. Lakken kommer i assorterede farver i de forskellige kalendere. Jeg har fået den der hedder Watch Me Nude, som er over i det peach farvede. Havde håbet på en rød her op til jul, den jeg har fået er pæn, men nok mere til sommerbrune hænder.

Jeg har noget med designermærkerne, især de gamle hæderkronede virksomheder som har været med i så mange år. Det er stylish hvis du spørger mig og langstidholdbart. Forleden fik jeg en pludselig indskyldelse og besluttede mig for at tage en tur i biffen og se House of Gucci, og sjovt nok lukkede samfundet endnu engang ned, så jeg er glad for jeg lige nåede at få set den inden biograferne igen måtte lukke. For øvrigt en rigtig god film, der fortæller historien om Maurizio Guccis mord, bestilt af hans hustru Patrizia.


YSL La Laque Couture

YSL La Laque Couture – billede lånt på Matas


Julehilsen fra @liebemette XOXO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16. december Matas Magnifica Julekalender – Dreamcatcher parfume