15. december Matas Magnifica Julekalender – Advanced Night Repair

16. december Matas Magnifica Julekalender – Dreamcatcher parfume

Nu nåede vi d. 16.12.2021, og som tiden dog går. Endnu en jul står for døren, og jeg er forlængst færdig med at købe alle julegaverne. Så kan jeg tøffe lidt rundt i hele december, forkæle familien og tage i f.eks den Gamle By i Århus med nogle gode veninder.

Nå men nu til dagens gave, en full size flaske af Isabel Kristensens parfume, Dreamcatcher, som jeg tror er udgået af sortiment hos Matas. Men du får lige en lille beskrivelse af selve duften længere ned på siden. Flot med en fullsize størrelse i kalenderen i dag. Men efter et pift på håndleddet, tror jeg, at denne duft ville egne sig bedre til en lidt yngre kvinde end mig. Ikke at jeg ikke kan lide duften, men den er nok bare ikke mig. Men er du nu ung/yngre pige, ville det været et godt sted at starte som første parfume. Eller hvis du vil give en gave til et barnebarn/datter, er den jo rigtig fin. Den bevæger sig rigtig fint i Gosh Universet.  Du kan se flasken med de flotte turkise sten i hos Gosh Copenhagen (til 329,95 for 50 ml – reklame) Du kan også få duften som deodorant til 129,95 – reklame.


Dreamcatcher Isabel Kristensen

Dreamcatcher Isabel Kristensen – Billede lånt hos Matas


Duften er meget feminin, let krydret (p.s. den er faktisk også vegansk kan jeg se)

Den er frisk og ved første duftindtryk duftes litchi, grønne noter og et strejf af rosentræ. Den er sensuel og bliver mere forførende når den lige har haft lidt drydown tid, hvor den går lidt over i ceder, sandeltræ, vanilje og musk.


Se med igen morgen, hav en god aften @liebemette XOXO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15. december Matas Magnifica Julekalender – Advanced Night Repair