8. december i Matas Magnifica Julekalender - Lavinde Mascara

9. december i Matas Magnifica Julekalender – Good Girl

Hvilken skøn gave der er i kalenderen denne morgen. Det er duften Carolina Herrera Good Girl (som aktuelt er på tilbud i Matas til 551,00 for 50 ml Eau De Parfum – reklame). Altså, det er virkelig en af mine yndlingsdufte efterår/vinter, jeg går efter de lidt tungere dufte der.

Men denne er på en måde også lidt crispy, ikke kvalmende sød, men dejlig lun og varm med jasmin/hvide blomster, lidt kaffe, kakao-, og tonkabønner. Der er vanille i – men ikke så det bliver for meget.

Det er en virkelig velduftende office duft, rigtig god til at tage på når du skal på arbejde (men et par diskrete pift, så du ikke overmander kontoret).
Men den kan også sagtens bruges som en aftenduft, en skøn lun virkelig feminin duft. Smukkest af alt er den flotte flakon parfumen er pakket ind i – en stilet med atomizer i toppen. Den er smuk og feminin.


Kort beskrevet: Hvide blomster, kakao/kaffe, dejlig sød, pudret og krydret feminin duft, jeg faldt for den ved første duft 🙂 Duften er umådelig holdbar.
Jeg ser cashmere tørklæder når jeg tænker på den.

Carolina Herrera Good Girl

Carolina Herrera Good Girl – Billede venligst udlånt af Matas


Vi ses igen i morgen @liebemette xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8. december i Matas Magnifica Julekalender - Lavinde Mascara