13. december Matas Magnifica Julekalender – Filorga

14. december Matas Magnifica Julekalender – Bare Minerals

Uuuh en lækker gave(r) i min julekalender i dag. Er lige løbet tør for min nuværende pudder foundation, og i dag var der så de to fineste dåser mineral foundation fra Bare Minerals (i farven Fairly Light 03 og Medium Beige 12, begge fås i Matas i dag 14.12.2021 – 224,95 – reklame) Jeg prøvede den første i Fairly Light i dag, og den var lige en tak for lys til min hud, selvom det er vinter. Jeg er en smule rød i huden, og går derfor mere i den beige retning. I morgen vil jeg prøve Medium Beige, jeg tror den er mere passende i farven. Jeg bruger i øjeblikket Fenty Beautys Eaze Drop og den passer perfekt til min hud, som underlag. Dog kan jeg godt lide at få et tyndt lag foundation på, så jeg bruger et tyndt lag for at opnå en flot finish. Du får 25% i Matas lige nu!


Bare Minerals Foundation

Bare Minerals Foundation, SPF15 i 2 farver – billede lånt på Matas

Lidt mere om produktet
Det er en prisbelønnet mineral foundation, som er skabt med blot 5 rene mineralingredienser, samt et naturligt UV-filter, SPF 15. Den har en ultralet og silkeblød tekstur, og selvom den er i pulverformat, føles den som en creme, når den påføres, og den holder fint hele dagen uden at udtørre huden. Den giver en let-til-fuld dækning (alt efter din indsats) og naturlig glød, samt mindsker synligheden af porer mv. uden at føles tung eller se alt for make’uppet ud. Den er endda bevist til at give en mere klar og sund hud over tid. Med andre ord, huden kan ånde.


Sådan anvendes produktet
Swirl – Kom lidt i låget – arbejd lidt foundation ind i børsten
Tap – Tap forsigtig på kanten af låget og dup produktet på huden, brug evt. håndryggen til at blende lidt produkt på, derefter i ansigtet
Buff – Så er det tid til at bruge børsten i cirkulære bevægelser, mens du fordeler produktet i ansigtet

Se teknikken herunder


Det var ordene i dag, vi ses i morgen d. 14.12.2021 – Julehilsen fra @liebemette XOXO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13. december Matas Magnifica Julekalender – Filorga