20. december Matas Magnifica Julekalender – Ole Henriksen produkter

21. december Matas Magnifica Julekalender – Valentino Voce Viva

Jamen dog, en dejlig parfume, gemt bag låge nummer 21, nemlig Valentino Voce Viva Eau de Parfum 10 ml (set til 199,- for denne størrelse i Matas – reklame)
Selve duften, fås i flere varianter hos Matas (reklame)

Det er en taskespray der er i kalenderen, og det er Lady Gaga som er ansigt for parfumen. Hun er netop nu højaktuel i filmen House of Gucci, hvor hun spiller rollen som Patrizia Reggiano, der blev gift med Maurizio Gucci, men som senere beordrede ham likvideret, da deres ægteskab var nået til vejs ende. Han døde en marts dag i 1995, kun 46 år gammel. Den historie kan du læse mere om på Wikipedia, hvis du interesser dig for den slags.

Nå men tilbage til Valentino parfumen, dejlig lille taskespray med 10 ml (det elsker jeg, nem at have med i tasken for et ekstra lille pift i løbet af dagen). I min næse, læner den sig lidt op af klassikeren  YSL Black Opium (reklame), men det er jo kun mening. Men for at lede dig lidt i retning af duften, måske lidt mindre kaffe, men sød og forførende.

Se mere under billedet om duftsammensætning.


Valentino Voce Viva

Valentino Voce Viva


En skøn duft af appelsinblomst og gylden gardenia. Krystalmos giver duftens bund en moderne intensitet, og et varmt indslag af vanedannende blød vanilje.

Alle noterne lister jeg herunder:

Topnoterne: Mandarin, bergamot og ingefær
Midtnoterne: orangeblomst og gardenia
Bundnoterne: Vanille, tonkabønner, musk, sandeltræ og krystalmos

Valentino er i sin tid skabt i Rom og blander couturens verden med gadekulturen. Et hæderkronet modehus – elegant og italiensk


Vi ses igen i morgen @liebemette xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20. december Matas Magnifica Julekalender – Ole Henriksen produkter