Januar Måneds Box fra Beautyspace

Ole Henriksen Transform Acid starter set anmeldelse

Denne årstid gør ikke noget godt for huden. Jeg synes huden er bleg, kedelig og uden glød. Og da januar udsalget buldrer løs, tænkte jeg at jeg ville investere i dette nat peeling sæt fra Ole Henriksen, for at prøve det og for lige at få lidt glød tilbage i kinderne. Scrub’en har jeg prøvet tidligere, og den dufter skønt af citroner. Som du nok har bemærket, er jeg meget glad for produkter fra Ole Henriksen, de dufter skønt hvis du er til produkter med en naturlig duft. Jeg vil skrive om både sættet, og de tre produkter enkeltvis. Før du læser videre, så vær lige obs. på før du går i gang med sættet, at produkterne kan være lidt krasse hvis du har sart hud. Prøv evt. på indersiden af dit håndled som en lille test. Min hud tåler det fint, og det formindsker mine porer, og det var målet med behandlingen også.

Sættet indeholder 3 produkter:

Ole Henriksen Transform Acid starter set
Lemonade Smoothing Scrub 30 mg
Glow H2O 65 g
Dewtopia 20% Acid Night Treatment 15 ml
(reklamelinks)

Herunder kan du se prisen på hele sættet, godt nok i lidt mindre størrelser er 349,95 hos Matas (reklame)

Ole Henriksen Acids Done Bright set


Ole Henriksen Lemonade Smoothing Scrub

Set i Matas til 294,95 (reklame)

Finkornet ansigtsscrub med skøn duft af lemon, til lige at fjerne de døde hudceller og finde en mere levende glød. Den indeholder eksfolierende citronskræl og sukker. Jeg har enten en vaskeklud eller en handske der kan fjerne makeup til at fjerne produktet. Huden er fin og glat efterfølgende. Sukkeret kan være lidt svært at få helt af, men når jeg har taget skintonic på og den er tørret, kan det fint børstes af.

Ole Henriksen Lemonade Smoothing Scrub


Ole Henriksen Glow 2OH Dark Spot Toner

Set i Matas til 194,95 for 295 ml (reklame)

Skøn skintonic med en koncentreret blanding af AHA, der kan tackle mørke pletter, fine linjer og rynker, og er tilsat lindrende planteekstrakter, der kan genskabe balancen i huden. Jeg bruger den efter Lemonade Scrub, og når det er tørret, børster jeg lige de sidste korn fra masken af. Den har også en skøn duft af citron, og så giver den i løbet af noget tids brug den skønne Ole Glow. Jeg foretrækker at bruge den om aftenen før serum og natcreme.

Ole Henriksen Glow H20 Toner

Ole Henriksen Glow H20 Toner


Ole Henriksen Dewtopia 20% Acid Night Treatment

Set i fuld størrelse hos Matas til 589,95 (reklame)

Til sidst anvender jeg den forfinende og fornyende serum, som arbejder mens jeg sover. Det er en citrongul gel, der skulle kunne levere synlige resultater på bare en enkelt nat. Jeg synes jeg er vågnet op til markant glattere, klarere og fornyet hud.
Ud over eksfolierende ingredienser og plejende ingredienser som birkesaft og bomuldsekstrakt, indeholder den  og aloe vera, der lindrer, blødgør og plejer huden. Jeg bruger den om aftenen før min natcreme. Den er en klar vinder i min hudpleje.

Ole Henriksen Dewtopia Acid Night Treatment

Ole Henriksen Dewtopia Acid Night Treatment


Hold øje med flere nyheder – vi ses @liebemette xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januar Måneds Box fra Beautyspace