Marts måneds boks fra Beautyspace

Hudplejefokus – Nyt brand ZO Skin Health til alle hudtyper

ZO Skin Health (reklame) er et nyt hudplejebrand hos Skinsense, som har produkter, der kan bruges af enhver hudtype og ønske. Det ligger nr. 1 over de mest solgte brands i europæiske klinikker, og forhandles eksklusivt hos Skinsense (reklame). Dette mærke er grundlagt af Dr. Obagi, som er en internationalt anerkendt dermatolog, som har formuleret serien og skabt produkter til alle hudtyper. Der findes sammensatte pakker og programmer for bedste resultat. Produkterne kan fås i alt fra almindelige til kroniske hudtilstande. Køber du produkter hos Skinsense, kontakter de dig med råd og vejledning til dit køb, inden de afsender produkterne.

Serien ligger i den lidt dyrere prisklasse, men det er også højt specialiseret hudpleje, der gør en forskel. Jeg skriver om nogle af produkterne og de kits der findes i serien, og der er reklamelinks rundt omkring i dette indlæg. Du finder links i billederne.

Link i billede

Ved bestilling hos Skinsense, får du allerede dine varer inden for 1-3 dage. Skinsense lover, at du altid er velkommen til at kontakte dem, hvis der måtte være spørgsmål omkring produkterne eller andet. På deres hjemmeside, kan du også læse meget mere udvidet omkring ZO Skin Health serien.


I de kølige måneder og starten af foråret, kan huden føles tør, sart og svækket efter vinteren, hvilket gør, den nemt mister fugtighed, som kan udvikle sig til rødme og forværrede aldringstegn. ZO Skin Health har lavet en række produkter til at opbygge en sund hud igen og give huden de rette forudsætninger for at trives.

Her kan bl.a. ZO Renewal og Recovery Creme hjælpe med at opbygge, styrke og hydrere huden.


ZO Skin Health Overnight Recovery Cream 

Cremen forebygger inflammation, anti-aldring, reparerer og regenerer hudceller og koster 1095,- for 50 ml

Ommerse Overnight Recovery Crème (reklame) er en beroligende creme med lindrende ingredienser, der forebygger inflammation, og retinol og andre anti-aldrings ingredienser arbejder aktivt og hjælper med at reparere og regenerer hudceller. Den hjælper til med, at reducere fine linjer og rynker, og den styrker hudbarrieren for at forebygge tab af fugt. Den kan bruges af alle hudtyper, men især god til tør hud.


ZO Skin Health Renewal Creme 

Prisen for 50 ml er 945,-  Renewal cremen indeholder antioxidanter og antiirritanter, der beskytter og beroliger huden, og reducerer rynker

Dette er en let creme med indkapslet retinol som hjælper med at reducere fine linjer og rynker, imens antioxidanter og anti-irritanter beskytter og beroliger din hud. Den er perfekt både til sensitiv hud, men kan også fint bruges til den fedtede hud som ønsker sig anti-age effekt.


ZO Skin Health Brightalive Skin Brightener inkl. gratis C-vitamin serum

Produktet koster 999,- for 20 ml.

Der er i øjeblikket et godt tilbud på ZO Skin Health Brightalive Skin Brightener inkl. gratis C-vitamin Serum (reklame)

Det er et produkt, der arbejder effektivt imod hyperpigmentering, lysner hudtonen og er med til at forhindre fremtidige skader.

Produktet arbejder på faserne, der forårsager hyperpigmentering og dæmper eksisterende pigmentering. Den eksfolierer huden blidt med enzymer. man kan vælge, at bruge det som serum eller creme, alt efter hvilken hudtype man har.  Obs. på, at den gerne må bruges af gravide, da der ikke er retinol i.

Det medfølgende gratis produkt C-vitamin serum, har en unik formulering med en kraftig dosis stabiliseret ascorbinsyre, og den fornyer hudoverfladen og giver huden glød. Er med til at minimere fine linjer og rynker, samt give en mere jævn hudtone. Den kan minimere dannelsen af ny pigmentering med op til 80%. Flot gave du her får sammen med produktet må man sige.


Retinol Skin Brightener inkl. gratis Brightalive 30 ml

Prisen er 1295,- for 30 ml Retinol Skin Brightener 1% plus 30 ml gratis Brightalive (reklame)
Det er et virkelig godt tilbud for 2 produkter! Lysner og udjævner hudtonen, reducerer rødme og forebygger misfarvning af huden.

Det er en multifunktionelle formulering der indeholder retinol og andre ingredienser, der kan bidrage til at lysne og udjævne din hudtone. Det reducerer rødme, der skyldes miljøpåvirkning, og forebygger fremtidig misfarvning. Det er ideelt som første trin i behandlingen af begyndende mørke pletter, ujævn hudtone og fine linjer.


Anti-aging Program Kit 6 produkter

Prisen for dette Kit er 3565,- for alle 6 produkter

Det er et populært anti-aging kit (reklame) med en samling af hudpleje produkter, der med dokumenteret effekt, reducerer aldring af huden med det højkoncentrerede indhold af retinol, der samtidig giver en smuk glød.  Growth Factor Serum styrker produktionen af kollagen og hyaluronsyre, hvilket giver en sundere hud, mens det samtidig forebygger aldringstegn med indholdet af retinol og aminosyrer.

Det er effektive produkter med enzymer, samt potente fugtgivende ingredienser og antioxidanter. De indeholder også højkoncentreret retinol – ingrediensen, der med  dokumenteret effekt reducerer kronologisk aldring og miljøpåvirkning. Hudbarrieren forbedres, udbrud og linjer dæmpes, huden fugtes og du får en smuk glød.

I kittet får du Hydrating Cleanser 60 ml – Exfoliating Polish 16,2 g – Complexion Renewal Pads 30 stk – Daily Power Defense 30 ml – Radical Night Repair 30 ml -Renewal Creme 50 ml – så det er value for money.


ZO Skin Health Growth Factor Serum

Prisen er 1299,- for 30 ml – Styrker produktionen af kollagen og hyaluronsyre og giver en sundere hud, tillige med den forebygger aldringstegn med indholdet af retinol og aminosyrer.

Indeholdende vækstfaktorer i et effektivt leveringssystem, bidrager denne serum til at styrke din produktion af kollagen og hyaluronsyre, for at være med til at sikre en sundere hud. En skøn kombination af retinol og aminosyrer, der effektivt forebygger fremtidige aldringstegn, og gør udtrykslinjer blødere og styrker huden.


Som tidligere skrevet, kræver ZO Skin Health professionel vejledning af faguddannet personale. Til nye brugere af ZO Skin Health, vil Skinsense kontakte dig vedrørende personlig vejledning inden dit køb afsendes. Denne konsultation er gratis og uforpligtende.


Det var lidt om superspecialiseret hudpleje fra Skinsense – vi ses i nær fremtid @liebemette xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marts måneds boks fra Beautyspace