Turen går til .... Zoo Berlin

Evolve – Håndlavet hudpleje fra England

Reklame | Kender i Evolve Organic Beauty fra England? Hvis ikke kan jeg kun anbefale dig at prøve deres produkter som udover at være økologiske, også er håndfremstillede. Jeg har brugt økologisk hudpleje i mange år, og de fleste derude tænker nok, ajj det er lidt frelst, det virker jo slet ikke nær så godt som den almindelige hudpleje. Men jo det gør det. Nu har jeg ikke længere problemer med kløende/tørre øjne. Jeg spiser også for det meste vegansk, og er man vegansk helt ned i hudplejen er Evolve Organic Beauty de rette produkter. Prisen fejler absolut heller ikke noget, mange af produkterne er rørende billige, især når man tænker på de er økologisk/veganske, så er jeg da overbevist.

Jeg har købt produkterne hos Green Harmony  Du kan læse en kort beskrivelse under billederne og en længere beskrivelse i shoppen, hvis du klikker dig videre. De fleste af produkterne ligger til en pris under 200,- så det er en prisbillig serie. De viste produkter er i de små størrelse omkring 30 ml, de kan også fås i større størrelser

Detox Daily Face Wash
Ansigtsrens der balancerer normal til fedtet/kombineret hud. Jeg døjer til trods for jeg ikke længere er helt ung, stadig med en fedtet T-zone, og denne rens er faktisk helt utroligt beroligende, og næsen skinner ikke så meget som den har gjort. Den renser i dybden, fjerner døde hudceller, og giver en lækker blød fornemmelse.

Se mere

Gentle Cleansing Melt 
Når min hud skal forkæles lidt ekstra, f.eks i den tørre vintertid, plejer jeg at give den en kærlig rens med Gentle Cleansing Melt som er med Vanille/Baobab. Den skummer blidt op når du tilsætter lidt vand, og har en dejlig beroligende duft. Den kan bruges af normal/tør/sensitiv hud.

Læs mere

Nourishing Hair Elexir
Mine lokker har det med at blive godt tørre i vinterhalvåret, og der benytter jeg mig af denne olie, Nourishing Hair Elexir. Det er en hårserum med arganolie og baobaolie, der i den grad kan tæmme de flyvske lokker. Håret genvinder den tabet fugt og får igen de flotteste shine.

Læs mere

Evolve Hyaluronsyre
Ja vi har næsten hørt det til hudløshed, men den er altså god nok. Hyaluronsyre er virkelig løsningen på hud der behøver fugt, og der er bevist effekt. Produktet har nyligt vundet The Beautybibles Bronzepris for bedste anti-ageing serum. Det er en virkelig flot pris, når man tænker på de konkurrenter de var oppe mod. Hyaluronsyre fugter i dybden, har filler effekt og reducerer rynker og fine linjer.

Læs mere

Evolve Liquid Crystals Micellar Cleanser
Superfin cleanser der fungerer som 2 produkter, nemlig både som en rens og en toner. Den indeholder både hyaluronsyre som optager op til 1000 gange sin egen vægt i vand, og granatæbleekstrakt som sætter gang i cellefornyelsen og reducerer fugttab. Den er også god som mist til alle hudtyper før du påfører din ansigtscreme. Giv huden et par pift og smør din hudcreme på straks efter, så er huden godt fugtet dagen lang, alle årstider.

Læs mere

Evolve Citrus Blend Aromatic Lotion
Fugtgivende lotion der holder huden fugtet med sheasmør og aloe vera. Udover at give en perfekt blød hud, dufter denne bodylotion også himmelsk. Brug den efter dit bad, hvor du også kan få Citrus Blend Aromatic Wash, hvis du ønsker at køre parvis med en dejlig bodywash i samme duft.

Læs mere

De bedste hilsener Liebe Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen går til .... Zoo Berlin