Smuk neglelak fra CND Vinylux Soulmate og Uninhibited

Oktober måneds hudpleje fix i Beautyspace boksen

Oktober måneds hudpleje fix i Beautyspace boksen

Jeg er vild med disse kasser, hvor jeg kan afprøve creme, renseprodukter mm. Alt til en virkelig god pris, også selvom produkterne er virkelig topkvalitet. For det vil jeg helst have, ikke for meget tingel tangel som jeg ikke kan bruge til noget, og som alligevel bare ender i min skraldespand. Jeg har netop modtaget den skønne oktober kasse fra Beautyspace, som indeholder en herlig parade af produkter der i den grad kan give glød til de lidt grå efterårskinder. Og har du ikke bogen Superhud i forvejen (jeg har købt min sammen med boksen), kan den f.eks. også findes på Saxo eller Arnold Busck (reklame). Den kan jeg varmt anbefale, mange gode hudplejetips mv. Du kan naturligvis også købe bogen direkte på Beautyspace Superhud

Oktober Måneds Beautyspace Box

Oktober Måneds Beautyspace Box (billede lånt på Beautyspace)

Jeg lister produkterne i den række følge de bruges (af mig),

Nouri Supreme Polishing Treatment
Nouri er ikke en serie som jeg har prøvet tidligere, så jeg tænkte at det måtte komme an på en prøve da det var med i denne måneds Beautyboks fra Beautyspace.
Nouri Supreme Polishing Treatment kan købes hos Magasin. Jeg synes priserne ser rimelige ud på produkterne, og så er serien dansk. Det betyder også noget, for vi har faktisk rigtig mange gode brands i Danmark indenfor hudpleje.
Her til morgen da jeg skulle prøve den for første gang, tog jeg et par pump af produktet ud i håndfladen Enzyme Complex (produktet er i tube med pumpe), og dryssede derefter lidt af det medfølgende “støv” (Powder Boost) på fra den anden lille krukke. Det minder mig en smule om en fast rensemælk, der tilsat det andet produkt giver en blid slibning, som jeg så efterfølgende har vasket af med min frottevaskeklud. Det giver et flot resultat med en velrenset hud der føles dejlig tilpas bagefter. Produktet indeholder bl.a. fermenteret acerola kirsebær, granatæble og radise.

Nouri Supreme Polishing

Nouri Supreme Polishing sæt

Ecooking Peeling Maske
Jeg er af den mening, at masker ikke kan bruges for tit. De gør et godt stykke arbejde, hvad enten det er en muddermaske der bremser den skinnende overflade, eller om det er en peelmaske der går ind og opstrammer og glatter huden. I månedens boks kunne man finde Ecookings Peel-Maske (reklame), som har en dejlig letflydende konsistens og indeholder både mælkesyre og AHA syre, der går ind og peeler, opstrammer og udglatter din hud. Specielt her i efteråret, synes jeg det er rart at få sommerens spor efter solen dæmpet lidt. Man kan godt have en tendens til at få lidt grå hud.
Der står på brugsanvisningen at det godt kan “prikke og stikke” lidt, men jeg synes ikke jeg mærkede så meget til det. Men pas på hvis du har en sart hud, så kan det godt være værre end jeg har oplevet. Min hud kan klare lidt af hvert. Men husk, at det især er No Go at gå ud i solen efter brug, da syrerne går ind og peeler de døde hudceller, så husk at få en god SPF solcreme på. Jeg bruger SPF hele året rundt for at undgå solskader i min hud.

Jeg har set produktet hos Helsebixen (reklame)

Ecooking Peel Maske

Ecooking Antiredness Cream
Jeg har ikke tidligere stiftet bekendtskab med Ecookings Antiredness Cream eller Anti-rødme Creme, men nu har jeg brugt den i et par dage, og resultatet tegner lovende. Jeg har let ved at få glinsende hud i t-zonen, og nu hvor jeg er ved at være oppe i alderen, syntes jeg det var en god ide at prøve en creme der kan tøjle en hud, der både er lidt tør på kinderne, men samtidig lidt urolig i T-zonen hvor jeg godt kan skinne lidt. Der står på produktet at det virker matterende, og det må jeg sige efter at have prøvet den et par gange, så ser huden fin og mat ud selv efter en lang dag. Oveni, holder den huden beroliget og hindrer rødme og opblussen. Mærkeligt at huden kan være så forskellig i ansigtet, men jeg synes denne creme rammer begge problemer ret fint.
Cremen indeholder kamille, som er kendt for at være anti-inflammatorisk, og har en god og beroligende virkning på sensitiv hud. Cremen er god til stresset, rødmende og tillige acneramt hud

Du kan bl.a købe produktet hos Helsebixen (reklame)

Ecooking Anti-Rødme Creme

Nuxe Multipurpose Dry Oil x 3
I særklasse et produkt som jeg i mange år har haft en stor kærlighed til. Det er en tørolie til kroppen, men som også snildt kan anvendes i håret. I kassen er der 3 små olier, til ansigt, krop og hår.
Jeg har netop selv købt en full size version af produktet Huile Prodigeuse Florale (reklame) til mig selv hos Matas, og den har de samme egenskaber som den originale, men tilsat en diskret duft af blomster, og den er så god, at jeg faktisk af og til nøjes med at bruge den og ikke tager parfume på. Den dufter skønt og giver sådan en dejlig glød på huden.

Jeg har også set produktet på Nicehair (reklame)

Sisley Rød Læbestift
Sisley er et mærke jeg ville ønske jeg havde råd til at spendere lidt mere af min månedsløn på, for det er ret dyrt. Men det er til gengæld også en serie der 100% holder hvad de lover. I oktoberboksen er der en lille prøve på en flot rød læbestift, som snildt kan være prikken over i’et hvis du skal en tur i byen og have flotte røde læber.
Jeg er glad for de prøver der jævnligt kommer via Beautyboksen, for her finder jeg ofte prøver jeg selv går ud og køber efterfølgende.
Nogle af de produkter jeg især sværger til, er Sisley Phyto Mascara Ultra Stretch Deep Black 355,- og Sisleÿa Le Teint 772,-, som begge kan købes på tilbud hos De 3 Bedste (reklame) Jeg skal helt sikkert have mere, men det er pivdyrt, og der skal jo også mad på bordet 🙂

Men især hudpleje og makeup vil jeg gerne have i en rigtig god kvalitet.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smuk neglelak fra CND Vinylux Soulmate og Uninhibited