18. december Matas Magnifica Julekalender – Verso hudpleje

19. december Matas Magnifica Julekalender – Youngblood øjenskygge

Så er endnu en december dag ved at være slut, men jeg vil lige skrive lidt om kalenderens indhold her d. 19. december. Det har været en begivenhedsrig dag, først måtte jeg aflyse vores juleophold i Skallerup Klit som jeg i den grad havde glædet mig til. Afslapning med min familie, uden at skulle tænke på julemad og alt andet. Men sådan skulle det ikke gå, hulk hulk. Så havde jeg også gået og skrantet lidt hele lørdag, og var småskidt igen her søndag morgen. Så afsted til coronatest, som heldigvis var negativ, det havde også bare været dråben.

Nå men til dagens skønne låge, som i dag bød på en virkelig flot kvartet af øjenskygger i fersken/brunlige nuancer i farven Eternity fra Youngblood (kan købes til 374,95 hos Matas – reklame) Jeg brugte dem allerede her til dagens makeup, og man kan altså godt mærke forskel, når produktet har en god kvalitet. Det har Youngblood absolut. Du kan se hele serien fra Youngblood hos Matas (reklame). Læs mere om selve produktet længere nede. Jeg kan desværre ikke se varianten Eternity som vist herunder, men den kan du finde hos Nicehair (reklame) har jeg set.


Youngblood øjenskygge

Youngblood øjenskygge

Øjenskyggerne indeholder rene, knuste mineraler og fugtbevarende ingredienser, som virker plejende på sarte øjenlåg og dermed sikrer dig et godt et holdbart resultat. Skyggerne indeholder fire smukke farver, som det er muligt at kombinere på mange måder. Så kan øjnene funkle ekstra her op til jul. De er forøvrigt helt uden parabener og parfume.


Det var ordene for i dag, vi ses i morgen d. 20.12.2021 – Julehilsen fra @liebemette XOXO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

18. december Matas Magnifica Julekalender – Verso hudpleje