19. december Matas Magnifica Julekalender – Youngblood øjenskygge

20. december Matas Magnifica Julekalender – Ole Henriksen produkter

Under låge nummer 20, gemte der sig 2 produkter fra Ole Henriksen Lemonade Smoothing Scrub 7 g og Banana Bright Vitamin C Serum 7 ml (begge også set i Matas – reklame) For mig er Ole Henriksens produkter lidt ligesom en livslang love affair med hudpleje. For jeg knuselsker simpelthen produkterne, som har været en fast del af min hudpleje gennem mange år, som jeg altid vender tilbage til. Især den orange Truth serie er som skabt til min hud, og de problemer den har. Lidt skinnende T-zone, af og til forstørrede porer (hvis jeg ikke plejer den ordentligt), og lidt med gløden. Det kan du læse om i mit tidligere indlæg.

Men angående de to produkter fra i dag, kan du læse mere om det enkelte produkt under billedet. Jeg har testet dem allerede til morgen.


 


Lemonade Smoothing Scrub (normalpris er 289,95 i fuld størrelse 90 ml hos Matas – reklame)

Det er en tyktflydende scrub, med dejlig duft af citron, som giver et eksfolierende vitaminboost til huden. Den er inspireret af citronlimonades læskende egenskaber. Den er beriget med superpotent AHA, citronskræl og eksfolierende sukker. Den forfiner huden overflade øjeblikkeligt og bagefter er huden frisk og fugtmættet. Den dufter virkelig dejligt af citron.

Den giver en dejlig fornemmelse, og jeg topper den med Paulas Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant (her set i Magasin til 276,- reklame), som lige får strammet porerne grundigt op med salicylsyre. Dejlig fornemmelse af glat hud, der er klar til hudpleje.

Banana Bright Vitamin C Serum (normalpris er 634,95 i fuld størrelse 30 ml hos Matas – reklame)

Det er første gang jeg prøver denne, men jeg kender fint til produkter med c-vitamin, som er så god til at fremme gløden i huden. Det er et effektivt anti-aging serum med C-vitamin og en bananpudder-inspireret ingrediens, der med det samme giver huden udstråling og en synligt fastere hud. Jeg tror jeg vil ud at have den store størrelse når denne er brugt op. Den er velegnet til alle hudtyper, og C-vitamin reducerer pigmentering og giver en ensartet hudtone, samtidig med den giver huden en ny glød og udstråling. Den indeholder PHA; som forbedrer hudens struktur, den efterhånden velkendte Hyaluronsyre; som giver huden fugt og fylde, samt en bananpudder inspireret ingrediens, der giver huden øjeblikkelig glød og udstråling. Dagligt bruger jeg også Banana Bright Face primer (reklame) også fra Ole Henriksen, den giver huden en virkelig smuk glød under makeuppen.


Kan du have en dejlig aften, vi ses i morgen d. 21.12.2021 – Julehilsen fra @liebemette XOXO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

19. december Matas Magnifica Julekalender – Youngblood øjenskygge