Beautyspace boks - anmelder februars produkter

Anmeldelse af Beautyspace Marts boks

Anmeldelse af Beautyspace Marts boks

Hvis du ikke allerede er køber af beautyboksen fra Beautyspace (ikke sponseret reklame), synes jeg du skal slå et smut forbi Anettes side, hvor du kan købe en fin boks hver måned, med eller uden bogen Seriøst Bedre Hud (reklame). Som altid, var denne boks til stor glæde hjemme hos mig, for jeg elsker at prøve nye eller klassiske ting, der gør sig godt i min hudpleje eller makeup. Når man køber boksen, er der stor rabat på produkterne, og samtidig er der altid spændende nyt i boksen, eller noget man måske ikke kendte i forvejen.

Jeg har tilladt mig at låne billedet fra Beautyspace, så kan du se indholdet som jeg anmelder enkeltvist nedenfor, og giver dig et reklamelink til hvor du kan købe produkterne enkeltvis. Prisen for boksen uden bog er 445,- og prisen med bog er 639,- Smut forbi og køb boksen så længe der er flere tilbage, den er rigtig godt sat sammen her i marts.

Beautyspace Marts boksen

Beautyspace Marts boksen

Hyaluronic Serum fra Evolve Organic Beauty 30 ml

Hyaluronsyre giver virkelig mening. Den findes allerede i dine celler i din krop. Det er et rigtig godt produkt her i starten af foråret, hvor huden har været igennem en lang vinter, og trænger til at blive plumpet lidt op igen. For mit eget vedkommende, har jeg brugt den troligt hver morgen, siden jeg modtog æsken. Allerede nu kan jeg se, at den er ved at genoprette det lidt trætte look vinteren har givet min hud. Flot, blød hud igen efter bare ca. en uges brug. Hyaluronsyre virker i den grad, hvis du har behov for lige at få lidt fylde i huden, og Evolves produkt er tilmeld økologisk, så whats not to like. Den indeholder økologisk granatæble ekstrakt der blødgør og beskytter huden, samtidig er den velduftende med økologisk rosenvand. Dejlig duft.
Endvidere er Evolves Hyaluronsyre et meget prisvindende produkt, og jeg har prøvet mange af deres hudplejeprodukter siden de kom på markedet, og selv forhandlet dem i Green Harmony, som jeg tidligere var ejer af frem til 2019.

Her er produktet set hos Bellashop (reklame) til 299,- for 30 ml

 

 

Multi Peptide 360 Moisture Cream fra Evolve Organic Beauty 60 ml

Multi Peptide 360 Moisture Cream er fyldt med superfood og grønne ingredienser, der kan være med til at forebygge ældning, mens produktet aktivt forbedrer linjer og rynker, giver huden mere fasthed, samt fremmer en flot glød. Cremen er faktisk 99,30% naturlig og har 35,98% økologiske ingredienser. Da min hud let kommer til at skinne, bruger jeg den som natcreme, også her er der godt med hyaluronsyre, og peptider fra bl.a kokos, som alle gør det rigtig fint som natcreme for mig. Har du lidt mere tør hud, vil du også sagtens kunne bruge produktet om dagen. Da mange af ingredienserne er naturlige, kan cremen godt lige bruge lidt mere tid til at trænge ind i huden. Men da jeg bruger den om aftenen, er det ikke et issue for mig. Men bruger du den som dagcreme, skal den lige have et minut eller to, for at blive optaget i huden. Men fantastisk, at man kan sammensætte så fin en creme med så naturlige materialer.

Her set hos Bellashop (reklame) til 299,-

Lip Tint i farve Sensuous Plum Kjær Weis (ca. halv størrelse)

Kjær Weis står for æren af dette lille vidunder, for udover at være en superflot farve, blommefarvet uden at være for mørk eller for rød, er den et sikkert hit, også til almindeligt hverdagsbrug. Den er ikke for farvet, men er pæn og afdæmpet , men alligevel rigtig flot hvis du ønsker at få lidt kulør på læberne. Her i coronatiden er det jo ikke nemt at se farve på læberne bag et mundbind, men med lidt håb, slipper vi alle mundbindet igen, og så er det på med lidt kulør på læberne. Flot farve, som ikke er for gennemtrængende efter min smag.

Jeg har fundet Kjær Weis Lip Tint i Sensuous Plum hos Ren Velvære Shop (reklame) til 292,50 i fuld størrelse.

Natural Nail Colour i farven Pomegranate fra Manicurist (full size)

En granatæble rød neglelak fra parisiske Manucurist, hvor der er tænkt på miljøet, da 84% af ingredienserne er udvalgt med omtanke for miljøet og dig. Jeg plejer normalt at bære en lidt mere diskret farve, enten nude eller lyserød på mine fingernegle. Så det er ikke så tit jeg giver den gas med knaldrød lak. Men denne er rigtig flot rød, og den er ualmindelig let at lægge på neglene. Jeg bruger oftere stærke farver på mine tånegle. Så når jeg skal ud at vise tæerne frem i sandaler, kunne den være rigtig flot til et par velplejede brune fødder. Jeg tog lakken på en fredag eftermiddag, og her søndag hvor jeg sidder og skriver dette indlæg, er den stadig rimelig pæn.

Jeg har fundet den smukke røde neglelak hos House of Stars (reklame) til prisen 125,-

Super Moisturizing Handcream fra Balance Me, 100 ml

Da jeg i sin tid havde webshoppen Green Harmony, var Balance Me nogle af de første produkter jeg havde på hylderne. De har været med i mange år, og et af kultprodukterne i deres plejeprodukter er helt klart denne håndcreme, som både fugter og gøre dine hænder bløde. Det var i den grad en bestseller, så det er med rette den kommer med i denne boks, for så længe vi skal vaske hænder og spritte dem nonstop, har vores hænder brug for rigtig god pleje. Denne leverer varen, den giver dejlige bløde hænder, og fedter ikke, samt trænger hurtigt ind i huden. Hvis du ikke er så vild med duft, er denne måske ikke noget for dig. Den dufter af naturlige ingredienser, dejligt dog, men er du ikke til duft ved du det. Jeg synes den dufter lidt af lavendel, og det kan jeg vældig godt lide. Og så er den 99% naturlig, det skal man jo heller ikke kimse af. Brug den også gerne på fødderne, da den fugter rigtig godt.

Jeg har fundet håndcremen fra Balance Me hos Billigvoks (reklame) til 149,- for en tube med 100 ml

Vitamin C Serum fra Balance Me, 7 ml

Jeg har kun hørt godt om denne C-vitamin serum. Men det er første gang jeg selv prøver produktet. Den er 99% naturlig, og kan lysne hudtonen, mindske pigmentering, og give dig en mere ensartet hudtone.  Jeg har hørt så meget godt om den, og selv om det er en prøvestørrelse på 7 ml, er jeg tilbøjelig til at gå ud at købe den fulde størrelse, da jeg godt kan lide at den er så naturlig. For naturen har jo mange ingredienser der bruges i hudplejen, og C-vitamin har en god virkning både som opstrammer og udglatter.  Den er godt valgt til denne kasse, og Balance Me produkter plejer aldrig at skuffe, de kan virkelig deres kram når det kommer til hudpleje.

Den viste serum kan bl.a. købes hos Billigvoks (reklame) til 310, i fuld størrelse.

Seriøst bedre hud bogen

Som udgangspunkt, er bogen et rigtig godt sted at starte. Her finder du både hudpleje tips til hvis du er ny i gamet, eller hvis du måske ikke har været så rar ved din hud i de yngre år. Der er masser af gode tips og tricks at hente for både yngre og ældre kvinder (og deres mænd 🙂 Lige fra solskader, til hvad man kan stille op med appelsinhud, noget vi kvinder jo i den grad gerne vil være fri for.

Bogen kan bl.a. købes hos Saxo (reklame) og selvfølgelig hos damen selv på Beautyspace.  Den koster i omegnen af 250,-, men kan som sagt købes sammen med boksen til en reduceret pris.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beautyspace boks - anmelder februars produkter