Lange øjenvipper med Revitalash Advanced vippeserum

Ole Henriksen – Jeg tester produkter fra Truth serien

Ole Henriksen – Jeg tester produkter fra Truth serien

Jeg er stadig die hard fan af Ole Henriksens produkter, og når jeg skal vælge en serie der passer til min hud som er lidt småplettet af solskader, og som trænger til noget glød her om vinteren, vender jeg mig gerne mod produkterne i Truth serien, da de forynger, lysner og giver huden fugt her i vintermørket. Jeg er vild med duften af de orange produkters duft, en svag duft af appelsin som jeg virkelig godt kan lide.

Jeg fik en æske i julegave af min mand Oh My Glow set, og jeg anmelder produkterne enkeltvis herunder.

Jeg anmelder produkterne enkeltvis, i den rutine som jeg bruger dem om morgenen.

Truth Serum (reklame)


Dette produkt er en genganger i min hudpleje, og jeg synes især den er god om vinteren, hvor den lægger sig som et beskyttende lag på huden. Den indeholder hybenkerneolie, som altid er en sund booster for huden, og denne er ikke så fedtet at have med at gøre. Den er smækfyldt med antioxidanter og C-vitamin og styrker hudens dannelse af collagen. Jeg påfører den, når jeg har afrenset mit ansigt med en vaskeserviet fra Ecooking (reklame). Dette fungerer bedst for mig, da de både afrenser, samt fugter godt med Aloe Vera. Når Truth Serum er optaget af huden er det tid til en ansigtcreme.

C-Rush Brightening Gel Creme (reklame)

Ole Henriksen C-Rush Brightening Gel Cream

Her har vi fat i en creme der er i geleform. Den har en meget anderledes konsistens end andre cremer jeg har prøvet. Men den glider utrolig let over huden, og opsuges hurtigt. Den indeholder C-vitamin, indeholder endvidere essentielle fedtsyrer, hyaluronsyre og kollagen, som beviseligt er dejligt til hud der tørster lidt efter fugt. En dejlig let creme der trænger hurtigt ind i huden. Jeg blander af og til en smule selvbruner fra Ecooking i min ansigtscreme, hvis kuløren er blevet lidt for trist om vinteren.

Banana Bright Eye Cream (reklame)

Ole Henriksen Banana Bright Eye Cream

Jeg bruger normalt ikke så tit øjencreme, men efter jeg er blevet ældre, synes jeg af og til jeg kan se lidt træt ud om morgenen og med lidt mørke rande hvis jeg er kommet for sent i seng. Hvis jeg bruger denne øjencreme kan jeg se at området bliver lysnet, og så fugter den også godt, så nogle af tørhedsrynkerne forsvinder.  Igen er der masser af C-vitamin og her også jojoba olie der er god mod tør hud i øjenområdet. Jeg dupper den forsigtigt på med fingerspidserne og lader den trænge ind i huden. Den giver et flot resultat og er en anti-age øjencreme.

Banana Bright Face Primer (reklame)

Ole Henriksen Banana Bright Face Primer

Produktet er en letfarvet primer, som giver en virkelig flot glød. Jeg anvender den lige efter jeg har påført de øvrige cremer i serien,  det giver et ekstra lille shine på huden der ser frisk ud og med en flot glød. Den plejer og nærer, samtidig med den udvisker fine linjer og rynker.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lange øjenvipper med Revitalash Advanced vippeserum